ESTRELLA BROMISTA

Blake Lively se suma a la moda dels mems virals de 'Gossip girl'

L'actriu comparteix en les seves històries d'Instagram un mem de la sèrie que va protagonitzar fa més d'una dècada

undefined47993420 pfx6  nueva york  united states   02 05 2019   el actor cana200416202922

undefined47993420 pfx6 nueva york united states 02 05 2019 el actor cana200416202922 / PETER FOLEY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Blake Lively ha compartit en les seves històries d’Instagram un mem de ‘Gossip girl’, la sèrie que va protagonitzar fa més d’una dècada

Aquests dies de confinament, les xarxes socials, especialment Twitter, estan plenes de versions

d’un mem de la sèrie ‘Gossip girl’ que s’ha tornat viral. De fet, els usuaris de Twitter, amb les seves ocurrències, s’han dedicat aquests últims dies a afegir suposats diàlegs amb un toc humorístic a dues fotografies de ‘Gossip

girl’ en les quals apareixen Serena Van Der Woodsen, el personatge que va interpretar Blake Lively, i Blair Waldorf, a qui Leighton Meester va donar vida.

En els mems, se suposa que la Serena fa una pregunta i la Blair li respon amb un joc de paraules barrejant mots amb el títol de la sèrie, ‘Gossip girl’, que apareix a la part inferior de la imatge.

Lively, de 32 anys, no s’ha quedat enrere i ha aprofitat l’ocasió per conscienciar els seus més de 26 milions de seguidors a Instagram sobre la importància d’utilitzar guants.

Notícies relacionades

La intèrpret ha compartit el mem en les seves històries d’Instagram i hi apareix la Serena preguntant a la Blair: «¿Què m’hauria de posar per anar al supermercat?», i la seva companya de repartiment respon: «Guants, noia».