La dissenyadora del vestit de casament de Meghan Markle deixa Givenchy

La britànica Claire Waight Keller feia tres anys que era al capdavant de la firma francesa

undefined43403602 britain   s prince harry and his wife meghan wave as they ri200410181825

undefined43403602 britain s prince harry and his wife meghan wave as they ri200410181825 / DAMIR SAGOLJ

1
Es llegeix en minuts
Efe

La dissenyadora britànica Clare Waight Keller i la firma francesa de moda Givenchy han anunciat aquest divendres el final del contracte de Keller com a directora creativa de la casa, a la qual va arribar fa tres anys.

El president del grup LVMH, Sidney Toledano, consorci al qual pertany la marca, va agrair en un comunicat penjat a Instagram la seva contribució a aquest últim capítol de la firma, fundada el 1952 pel francès Hubert de Givenchy.

«Sota el seu lideratge creatiu, i en gran col·laboració amb els seus tallers i equips, la ‘maison’ ha reconnectat amb els seus valors fundadors i amb el seu innat sentit de l’elegància», va dir Toledano sense precisar qui ocuparà el lloc.

Notícies relacionades

Keller, de 49 anys, va entrar a Givenchy el 2017 com a substituta de Riccardo Tisci i va col·locar el seu nom als mitjans com a dissenyadora del vestit de núvia de l’ara duquessa de Sussex Meghan Markle en el seu enllaç amb el príncep Enric d’Anglaterra.

«Estic desitjant embarcar-me en la pròxima etapa. L’amor i la creativitat continuen sent eixos del que faig i de qui soc», va indicar també a Instagram Keller, qui, com a primera dona directora creativa d’aquesta casa, va dir que se sentia honrada per l’oportunitat.

Temes:

Moda