SEGONS AVANÇAVA 'LECTURAS'

Malú desmenteix que vulgui donar a llum a casa

El part està previst per a finals de maig

zentauroepp52918203 malu200408200523

zentauroepp52918203 malu200408200523 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malú s’ha pronunciat sobre les últimes informacions que han aparegut en exclusiva a la revista ‘Lecturas’ aquest dimecres sobre el seu embaràs. La cantant ha trencat el seu silenci per desmentir que anés a donar a llum a casa per por de la situació als hospitals.

La cantant  ha compartit un post en el seu Instagram on deixa clar que aquesta informació és completament errònia. I és que la intèrpret està cansada de les notícies que apareixen sobre ella en què s’especula sobre el seu futur amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera.

Notícies relacionades

«Fa més d’un any que sento i llegeixo mentides sobre la meva vida, a les quals desgraciadament ja m’he acostumat», comença explicant Malú a la seva publicació. I és que la situació en la qual estem immersos per culpa de la pandèmia de coronavirus preocupa molt les dones que, com ella, estan esperant l’arribada del seu nadó, en el seu cas per a final de maig: «Mai m’he pronunciat, però en aquests moments tan delicats sonen especialment frívoles, perquè som moltes les dones embarassades i preocupades per aquesta situació tan complicada. Sisplau, ja n’hi ha prou. Gràcies».

Segons  ’Lecturas’, la cantant Malú havia de portar al món el nadó que espera a casa amb ajuda d’un ginecòleg, una llevadora, un pediatre; també d’un anestesista. Segons indica la publicació, abans del decret de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol la parella sembla que va sospesar fins i tot la possibilitat de donar a llum a l’estranger. 

Temes:

Malú