CREATIVITAT AL PODER

Les estrelles mostren les seves habilitats domèstiques

Natalie Portman, Halle Berry, Nicole Kidman, Courtney Cox i Reese Witherspoon presumeixen del seu talent fora de les càmeres

180320 famosos cuarentena 16 9 elperiodico / periodico

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Tot i que el seu fort és ser davant de les càmeres, algunes celebritats aprofiten la quarantena per mostrar el seu talent darrere d’elles. Un dels casos més sorprenents és Natalie Portman, que sempre ha demostrat ser una artista molt polifacètica, ja que complementa la seva dilatada carrera cinematogràfica amb la seva dedicació a diferents causes com a feminista, lluitadora contra el canvi climàtic i escriptora de llibres infantils. La protagonista de ‘Closer’ i ‘El cigne negre’ passa aquests dies moltes hores a la cuina publicant receptes i facilitant consells pràctics a les xarxes. Un dels seus últims plats recomanat és una amanida de remolatxa i patata. A més d’ensenyar que se li dona molt bé ser xef, la intèrpret dona consells com «si guardes el líquid de cocció de la remolatxa, pots utilitzar-lo com a maquillatge natural per a nens».

La vena còmica de Halle Berry també ha sorprès els seus fans. A més de ser una experta en ‘fitness’, la protagonista de ‘Monter’s ball’, ha començat a publicar, als seus 53 anys, acudits i mems per aixecar l’ànim.  «De vegades em banyo perquè és difícil prendre’t una copa de vi a la dutxa», és una de les ocurrències de Berry.

 Les actuacions en directe del seu marit, el cantant de country Keith Urban, han fet que Nicole Kidman canviï de professió durant aquests dies. L’estrella australiana s’ha abocat en la promoció d’aquests concerts casolans. Mentre el músic toca la guitarra, l’actriu balla i canta a les mil meravelles. Després d’un dels últims concerts, Kidman va assegurar: «Tornarem. Vull dir que això no va sobre mi, només estic com a ‘groupie’, com a fan, com a públic». 

Per la seva part, Reese Witherspoon forma part de #savewithstories, on famosos de Hollywood com les actrius Amy Adams, Dakota Fanning, Jennifer Garner i Margot Robbie expliquen contes als nens. La protagonista de ‘A la corda fluixa’ i ‘Una rossa molt legal’ s’ha sumat a aquesta proposta solidària amb el relat ‘Uni, l’unicorn’ i la veritat és que està a l’altura com a professional del món literari. 

 

Notícies relacionades

Les coreografies i els jocs infantils també fan més suportable la quarantena a Jessica Alba, que està a casa confinada amb el seu marit, Cash Warren, i les seves filles Honor, d’11 anys; Haven, de 7, i Hayes, de 2. A més de dedicar el temps als seus fills, la coprotagonista d’‘Els 4 fantàstics’ crea divertides coreografies en les quals demostra el seu gran talent en el ball.

A Courtney Cox li ha donat per la música. De fet, en més d’una ocasió ha declarat que, a més de les càmeres, la seva gran passió és tocar el piano. Per això, l’actriu i productora es dedica aquests dies a fer miniconcerts en família que ella mateixa s’encarrega de difondre a les seves xarxes socials.