CONFINADA I AMB FEBRE

L''exnoia Bond' Olga Kurylenko clama per la falta de llits al Regne Unit

L'actriu, que ha donat positiu, va arribar a l'hospital amb febre i fatiga però la van enviar a casa perquè només hi caben «els que lluiten per la seva vida»

FILE PHOTO: Olga Kurylenko arrives at the British Academy of Film and Television Awards (BAFTA) at the Royal Albert Hall in London, Britain, February 10, 2019. REUTERS/Toby Melville/File Photo

FILE PHOTO: Olga Kurylenko arrives at the British Academy of Film and Television Awards (BAFTA) at the Royal Albert Hall in London, Britain, February 10, 2019. REUTERS/Toby Melville/File Photo / Toby Melville (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

L’actriu Olga Kurylenko, que va interpretar Camille Montes junt amb Daniel Craig a la pel·lícula de James Bond del 2008 ‘Quantum of Solace’, ha anunciat a través d’Instagram que ha donat positiu en coronavirus. «¿Per què no soc a l’hospital?», es titula el seu ‘post’

L’estrella, de 40 anys i nascuda a Ucraïna, que va començar la seva carrera com a model, ¡als 13 anys!, però aviat va fer el salt a la tele i al cine –amb pel·lícules com ‘Un dia perfecte’ (2015) i ‘The Man Who Killed Don Quixote’ (2018), ha escrit que està «tancada a casa seva després d’haver donat positiu per coronavirus».

«De fet, he estat malalta durant gairebé una setmana. La febre i la fatiga són els meus símptomes principals», ha escrit Kurylenko en el text al costat d’una foto que mostrava una vista parcial a través d’una finestra. «¡Cuida’t i pren-te això seriosament!».

Rebutjada a urgències

Segons recull el ‘Daily Mail’, l’actriu que des de fa sis anys té la seva residència a Londres, va anar a un hospital perquè la ingressessin, però li van negar un llit perquè «els hospitals estan plens», s’ha lamentat Kurylenko. «Només admeten pacients que estan lluitant per la seva vida», explica.

Assegura que quan va arribar a l’hospital la seva temperatura gairebé era de 39 graus centígrads, i que creu que podria haver contret el virus tocant la maneta de la porta d’un taxi que va agafar recentment. «Però, ¿qui sap? És a totes les superfícies», assegura.

Des de l’hospital on li van confirmar que era positiu –va anar-hi amb molta febre i fatiga i li van fer la prova prenent-li una mostra de saliva– li han indicat que si empitjora ha de trucar a una ambulància perquè passi a buscar-la.

Estable i amb febre

L’actriu relata que des de fa una setmana la seva febre «és estable» per sobre dels 38º, de vegades ha estat una mica més alta, però que sembla que comença a remetre.

Respecte al tractament que segueix. «A tot arreu és el mateix. No em van receptar més que paracetamol per baixar la temperatura», ha escrit la model, que també ha volgut agrair els missatges d’ànim dels fans: «Estic desconcertada per l’amabilitat de tot el món».

Mare d’un nen de 4 anys

Igual com Olga, el seu fill de 4 anys, fruit de la seva relació amb el seu ex, el també actor i escriptor Max Benitz, i la seva mare, també resideixen a Londres.

Notícies relacionades

L’actriu ha acabat recentment el rodatge de la seva pròxima pel·lícula, ‘The Bay of Silence’, l’estrena del qual està prevista per a l’any que ve. Però encara es desconeix si s’ha posat en quarantena l’equip amb el qual ha rodat i potser també podria haver contret la malaltia.

El diagnòstic de Kurylenko es produeix una setmana després de conèixer-se que Tom Hanks i la seva dona, Rita Wilson, havien donat positiu en coronavirus a Austràlia, on havien viatjat per rodar una pel·lícula. Precisament, aquest dimarts la parella acaba de rebre l’alta, tot i que encara han de passar uns dies en quarantena. Eren els primers casos de famosos en contreure el virus, després han anat sabent-se més casos, com el del també actor britànic Idris Elba.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions