CRISI SANITÀRIA MUNDIAL

La dona de Trudeau, sospitosa d'encomanar el coronavirus a Idris Elba

Sophie Grégoire va estar dies enrere amb l'actor en un acte multitudinari a Londres

zentauroepp52774360 file photo  canada s prime minister justin trudeau and his w200317185623

zentauroepp52774360 file photo canada s prime minister justin trudeau and his w200317185623 / Patrick Doyle

1
Es llegeix en minuts

Sophie Grégoire, la dona del primer ministre del Canadà, Justin Trudeau, pot ser que hagi encomanat el Covid-19 a l’actor britànic Idris Elba durant un acte a Londres en què també va participar el pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton.

Elba, el nom del qual ha sigut assenyalat com el pròxim James Bond quan Daniel Craig acabi el seu cicle amb ‘No time to die’, la pel·lícula més recent de la sèrie, que està previst que s’estreni aquest any, va revelar aquest dilluns que havia donat positiu en la prova del nou coronavirus.

Sense símptomes

L’anunci es va produir quatre dies després que Sophie Grégorie anunciés que també havia contret la malaltia arran d’un viatge a Londres, en què va participar en diversos actes públics. El positiu de Sophie Grégorie ha obligat Trudeau a aïllar-se en la seva residència oficial, tot i que no presenta símptomes de la malaltia.

El 4 de març, Sophie Grégorie va assistir a la capital britànica al WE Day 2020, un esdeveniment sobre empoderament juvenil al qual van acudir 18.000 joves. La dona de Trudeau va ser una dels oradors en la conferència.

Durant l’activitat, Sophie Grégorie va participar en diverses fotos col·lectives. En una, que la dona de Trudeau va compartir en el seu compte d’Instagram, apareix juntament amb Elba i Hamilton.

«El meu cor està ple després de passar temps treballant amb la meva família i la família WE. El nostre missatge a Londres: estima’t i ofereix el mateix amor al món», va escriure Sophie Grégorie en el seu compte d’Instagram sota la fotografia amb Elba i Hamilton.

Però a l’anunciar que havia contret Covid-19 en un vídeo juntament amb la seva dona, Sabrina Dhowre, Elba va revelar que es va fer les proves a l’adonar-se que va estar «exposat a algú que també ha donat positiu. Vaig saber el divendres que havien donat positiu».

Notícies relacionades

Va ser el dijous a la nit del Canadà quan les autoritats canadenques van confirmar que Sophie Grégoire havia contret Covid-19 després de tornar d’un viatge a Londres.

De moment, Lewis Hamilton no ha assenyalat si s’ha sotmès a les proves del Covid-19 després de la seva assistència al WE Day i compartir fotos amb Sophie Grégoire i Idris Elba.

Temes:

Coronavirus