1r DILLUNS DE MAIG

Anne Wintour anuncia la suspensió de la gala Met

La presidenta de la gran cita de la moda i editora de 'Vogue' ha pres la decisió per l'avenç imparable del coronavirus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Males notícies per als fanàtics de la moda. L’editora en cap de la revista ‘Vogue’, Anna Wintour, i presidenta de la gala MET ha anunciat en un article d’opinió publicat a la seva revista que l’esdeveniment es cancel·la aquest any.

Una decisió que ha pres després de les mesures que ha adoptat el govern nord-americà i el món sencer per provar de frenar l’expansió del coronavirus.

En un mateix article en què defensa el vot per al demòcrata Joe BidenWintour assegura que la gala d’aquest 2020 no tindrà lloc el 4 de maig: «Donada la inevitable i responsable decisió del Museu Metropolità de tancar les seves portes, About Time, i la gala d’inauguració, no se celebraran en la data prevista».

El Museu Metropolità de Nova York (Met), on se celebra la gala va tancar divendres passat els seus tres centres com a mesura de precaució per la propagació del coronavirus, sense donar una nova data d’obertura.

Notícies relacionades

Aquest 2020 la temàtica havia de ser sobre el temps i la moda, ‘About Time: Fashion and Duration’, un ‘leitmotiv’ que anava a donar molt joc a estrelles com ara  Lady Gaga i Katy Perry, dues estrelles que sempre llueixen especialment en aquesta glamurosa cerimònia.