RECLOSA A CASA

Heidi Klum fa un petó al seu marit a través d'un vidre

La model comparteix un vídeo que acompanya d'un missatge encoratjador

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model Heidi Klum continua reclosa a casa seva des que fa uns dies va haver de marxar d’un rodatge després de trobar-se malament. L’alemanya, que es troba a l’espera de confirmar si, com ella  sospita, s’ha encomanat pel coronavirus, ha compartit amb els seus seguidors un vídeo. La ‘top’ hi apareix besant el seu marit, Tom Kaulitz, a través d’un vidre que els separa. 

Notícies relacionades

Al costat de la cinta, la celebritat ha escrit un text en el qual detalla els motius que l’han portat a aïllar-se també de la seva parella. Un revelador missatge en el qual fa referència a la responsabilitat social i la solidaritat, i amb el qual demostra que mantenir-se separats no implica perdre la proximitat i l’afecte, sinó al contrari.

«Com molts de vosaltres, jo també he estat dolenta tota la setmana i, per desgràcia, el meu marit va tornar de la seva gira fa diversos dies i també se sentia malament. Per estar segurs, hem decidit mantenir-nos separats fins que arribin els resultats i els nostres tests. No volem difondre els gèrmens i arriscar-nos que altres es posin més malalts... ¡O fins i tot nosaltres mateixos! Per molt que vulgui abraçar-lo i besar-lo, és més important fer el correcte. Estem vivint una època molt estranya... però en aquests moments quan recordes el realment important: la gent que t’estimes i com mantenir-los sans i estalvis. El distanciament social és tot el que necessitem fer ara mateix per ser ciutadans responsables. Hi estem junts i depèn de nosaltres protegir els nostres éssers estimats, els nostres veïns i les nostres comunitats. Sisplau, escolteu les recomanacions i quedeu-vos a casa, si podeu distanciar-vos físicament d’altres persones... especialment si no us trobeu bé. Veig totes les coses boniques que la gent està fent pels altres i això em dona esperança. Us envio tot l’amor, positivitat i energia curativa... junts podem superar això però hem de ser proactius perquè tots puguem tenir un futur brillant i saludable», conclou.