Vídeo viral

Gloria Gaynor ens ensenya com combatre el coronavirus al ritme d'I will survive'

La reina de la música disco busca generar consciència respecte a la manera de netejar-se les mans

gloria2

gloria2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La inigualable  Gloria Gaynor  s'ha tornat tendència mundial en les xarxes a l'ensenyar com fer front a la pandèmia del coronavirus.

I és que, enmig de quarantenes, tancament d'aeroports i la histèria col·lectiva que genera aquesta malaltia, que ha cobrat -fins al moment- més de 3.000 vides al món, la reina de la música disco es va gravar rentant-se les mans mentre cantava ‘I will survive’.

Gaynor va utilitzar el seu compte de  Tik Tok  per compartir el vídeo de 20 segons i crear consciència respecte a la manera més efectiva per prevenir encomanar-se del  Covid-19.

Notícies relacionades

 “Sólo bastan 20 segundos para ¡Sobrevivir!” es diu el vídeo amb referència a les recomanacions de les autoritats sanitàries nord-americanes, que indiquen que es necessita aquesta quantitat de temps per ser efectives.

@gloriagaynorIt only takes :20 seconds to “SURVIVE!” ##iWillSurviveChallenge ##fyp ##coronavirus ##handwashing♬ I Will Survive - Gloria Gaynor

@gloriagaynorIt only takes :20 seconds to “SURVIVE!” ##iWillSurviveChallenge ##fyp ##coronavirus ##handwashing♬ I Will Survive - Gloria Gaynor

Després dels elevats casos de contagi del nou coronavirus l' Organització Mundial de la Salut (OMS)  ha passat a qualificar el brot de pandèmia. Així ho ha declarat el seu director general, Tedros Adhanom Ghebreyesus.