A 'SUPERVIVIENTES'

Rocío Flores esclata contra la seva mare, Rocío Carrasco

«Els que hem perdut hem sigut el meu germà i jo en una guerra que no ens pertany»

lmmarco52654260 06 03 2020 roc o flores  en  supervivientes 2020   sociedad 200313101351

lmmarco52654260 06 03 2020 roc o flores en supervivientes 2020 sociedad 200313101351 / TWITTER SUPERVIVIENTES

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

 

Nou episodi de la guerra que mantenen Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco. La jove entrava en una disputa a ‘Supervivientes’ responent a una reflexió que li feia la mare d’Adara, Elena Rodríguez. La madrilenya va assegurar que Rocío Carrasco li cau bé i que l’actitud d’Antonio David, l’exmarit de Rocío Carrasco, no li ha semblat correcta en aquest conflicte familiar: «A mi la teva mare em cau bé; hi ha coses que el teu pare ha explicat que no m’han agradat gens.

Rocío Flores responia: «Si totes les persones que penseu això haguéssiu viscut el calvari que nosaltres hem viscut, et garanteixo que no tindries aquesta opinió. El meu pare és una persona que abans d’arribar a parlar del que ha parlat en la televisió, ha utilitzat molts altres mitjans per resoldre un munt de coses relacionades amb els seus fills».

I és que per a Elena, Antonio David ha involucrat els seus fills en la seva guerra amb la seva exdona: «No em facis contestar-te per part de qui m’he vist ficada en la guerra. Per qui més he patit i a qui més li ha perjudicat tot és al que ve darrere de mi [el seu germà]. Que més que nosaltres dos no ha patit ningú i al final els que hem perdut aquí som ell i jo en una guerra que no ens pertany».

Rocío Flores va continuar: «Des que jo era molt, molt, molt petita, t’estic parlat que tenia 8 o 9 anys, m’havia de fer responsable de moltes coses que no em corresponien i no era per part del meu pare. A casa del meu pare mai s’ha parlat malament de la meva mare. Mai. Mai. Ni fins i tot fent el que ens ha fet ni fins i tot posant-nos en la pitjor situació que hem pogut viure durant dos anys i escaig. ¿Tu saps els tres anys que hem passat a casa meva, per posar una demanda que no corresponia?».

Me’n vaig anar amb el que menys diners tenia

Per a Rocío Flores el seu pare, Antonio David, és la persona més important de la seva vida: «¿Què dono la vida pel meu pare? ¡Doncs és clar que sí! Perquè ell ha donat la vida per mi i, si no fos per ell, en el dia d’avui no seria la persona que soc, no valoraria les coses com les valoro i no tindria els valors que tinc. Per això em fa gràcia quan diuen que me’n vaig anar amb ell perquè era el que em consentia. Me’n vaig anar amb el més estricte i amb el que menys diners tenia».

Notícies relacionades

Ja en la seva connexió amb Jorge Javier, Rocío va voler explicar el motiu pel qual havia tingut aquesta conversa amb Elena: «Jorge, a veure que jo dient el que he dit no li vull fer mal a ningú, simplement volia respondre la pregunta d’Elena, perquè sé que hi haurà moltíssima gent a casa seva que pensi el mateix i em venia de gust contestar-li que abans d’arribar a aquest extrem han passat moltes coses i que moltes vegades se’ns jutja sense saber tota la història que hi ha al darrere. Per jutjar s’ha de conèixer».

I acabava dient: «Una companya teva em va dir ‘Rocío, la vida et treu d’un lloc, però te’n dona un altre’ i, al final, em sento orgullosa perquè hi ha moltes coses que he tingut. Tot i ser jove, he hagut de madurar abans, però, amb l’edat que tinc, valoro les coses d’una manera diferent, potser, de com les valora una persona que ho ha tingut tot en la vida».