#STAYHOME

Felip i Letizia i la monarquia anglesa, 'simpsonitzats' contra el coronavirus

L'artista i activista italià Alexsandro Palombo vol conscienciar que aquesta epidèmia ens afecta a tots

12/03/2020 Los Reyes Felipe y Letizia y la monarquía inglesa, simpsonizados contra el coronavirus .

12/03/2020 Los Reyes Felipe y Letizia y la monarquía inglesa, simpsonizados contra el coronavirus . / CORTESIA ALEXANDRO PALOMBO (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La declaració de l’OMS del coronavirus com a pandèmia ha suposat un abans i un després a nivell mundial. Espanya és un dels països europeus amb més casos, i fins i tot els mateixos Reis s’han fet el test –que ha sortit negatiu–, després que la reina Letizia estigués el 6 de març en la reunió de treball anual de l’Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció de la Dona Prostituïda (Apramp), en què va coincidir amb la ministra d’Igualtat, Irene Montero, que ha donat positiu en coronavirus.

El prestigiós i conegut artista pop i activista Alexsandro Palombo ha publicat a Instagram una nova sèrie amb la monarquia anglesa i l’espanyola, amb mascaretes, i cridant a la responsabilitat de tothom per mantenir unes normes d’higiene per evitar nous casos.

Palombo, que l’any passat ja va firmar una sèrie dedicada a Meghan Markle, ara també ha simpsonitzat Felip Letizia, la reina Isabel II, el príncep GuillemKate Middleton, els ducs de Sussex i els Simpson: Bart, Lisa, Maggie i Homer, incloent-hi els avis Mona i Abraham.

#StayHome

L’artista, amb seu a Milà, contribueix així a crear consciència sobre la propagació del coronavirus, que ara és una pandèmia mundial, com ha comentat en declaracions a Europa Press.

Notícies relacionades

Palombo explicava molt seriosament: «Aquests són dia dramàtics aquí a Milà i Itàlia. Això no és una grip. No hi ha teràpia, no hi ha vacuna, sisplau #StayHome (queda’t a casa) per ajudar a prevenir la propagació del virus».