SEGONS 'EL PAÍS'

Marc Márquez i Lucía Rivera trenquen

El pilot i la model feia un any i mig que sortien

lmmarco50967191 valencia  17 noviembre 2019 luc a rivera y marc m rquez foto200310125633

lmmarco50967191 valencia 17 noviembre 2019 luc a rivera y marc m rquez foto200310125633

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pilot Marc Márquez i la model Lucía Rivera ja no són parella. Així ho avança en exclusiva ‘El País’. El pilot de Cervera, que acaba de complir 27 anys, i la model, filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera, de 21 anys, van donar per acabada la seva relació el cap de setmana passat. Feia aproximadament un any i mig que sortien, quan les seves agendes els ho permetien.

La veritat és que en tot aquest temps no hi ha gaires imatges de tots dos junts. Rivera i Márquez van amagar la seva relació durant els primers mesos de l’any passat. Una foto junts el juny de l’any passat, després de la victòria del pilot en el Gran Premi de Catalunya, a Montmeló, va confirmar la relació. «Enhorabona al millor. Continua fent tan feliços els teus», escrivia ella en una fotografia que va pujar al les seves històries d’Instagram i que captava aquell moment. A més, també va penjar diversos vídeos del pilot al podi de Montmeló.

Notícies relacionades

Tot i que, cada vegada que li preguntaven a ella en les desfilades en què participava sobre la relació, evitava entrar en els detalls personals, la seva presentació com a parella consolidada va arribar el novembre passat, quan es van deixar veure, vestits de gala, per a la cerimònia dels FIM Awards, on es van reunir tots els guanyadors de la jornada del Gran Premi de València de MotoGP. Rivera ja havia acompanyat durant el cap de setmana el pilot a Xest, i amb ella havien estat la seva mare, la model Blanca Romero, i el seu germà petit, Martín, de 7 anys.

En la passada edició de la 080, celebrada a Barcelona, Rivera va estar desfilant per a algunes marques. La seva mare, Blanca Romero, va acudir a la desfilada de Lola Casademunt i, preguntada per la relació de la seva filla, assegurava: «Això millor que l’hi pregunteu a ella».

Temes:

Marc Márquez