A L'ESTIL DE 'L'INCREÏBLE HULK'

Els sorprenents músculs d'Adrián Lastra

L'actor incendia les xarxes amb una foto en què mostra el seu cos exageradament fibrós i musculat

undefined52641894 gente adrian lastra instagram200305165849

undefined52641894 gente adrian lastra instagram200305165849

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Adrián Lastra ha agitat les xarxes amb els seus desmesurats músculs a l’estil del personatge de ‘L’increïble Hulk’. Després de participar durant setmanes en el programa ‘Mira Quién Baila All Stars’, el ‘talent show’ de la cadena Univisión, i quedar en tercera posició, l’intèrpret de ‘Velvet’ ha mostrat les conseqüències que els durs assajos han provocat en el seu cos.

«Aquí el resultat de ballar durant dos mesos en @miraquienbaila... la sequedat va venir a mi a la màxima potència...», ha escrit l’actor al costat de la impactant imatge que ha publicat en el seu compte d’Instagram, des del parc temàtic Xcaret de Rivera Maya, on disfruta d’uns merescuts dies de relax.

Notícies relacionades

I és que els seus músculs són tan exagerats, que com la mateixa Paula Echevarría ha escrit al costat de la instantània: «Ets com un maniquí per estudiar els músculs del cos!».

Però no totes les reaccions han sigut tan positives, i és que l’actor madrileny s’ha hagut d’enfrontar a tants comentaris qüestionant el seu cos que ha decidit respondre-hi amb un sincer: «¿I què faig si el meu cos és així sense exercitar-lo?? Sorry!».