ESTRELLA LESIONADA

Madonna s'esfondra en ple concert

L'artista, que assegura que va a rehabilitació sis hores al dia per una lesió de genoll, cau i es posa a plorar durant la seva actuació a París

undefined51126495 zurich  switzerland schweiz suisse     file    us singer mad200302134516

undefined51126495 zurich switzerland schweiz suisse file us singer mad200302134516 / WALTER BIERI

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Madonna no està passant un bon moment pel que fa a la seva salut, raó per la qual continua cancel·lant actuacions. Fa mesos que l’artista, de 62 anys, lluita contra els dolors causats per una lesió de genoll que també l’està afectant el maluc. Aquest malestar l’ha obligat a suspendre un total de 14 concerts de la seva gira ‘Madame X Tour’ als Estats Units i Portugal i també les seves funcions del 4 i 11 de febrer al London Palladium.

No obstant, en el seu últim concert a París, l’estrella va decidir continuar i seguir cantant amb dolor. Això sí, no va poder dissimular ni contenir les llàgrimes al caure d’una cadira, per la qual cosa finalment es va veure obligada a suspendre el concert. Un dels seus fans va explicar que fins i tot va necessitar ajuda per continuar. «Un amic meu que va anar al concert de Madonna el 27 de febrer em va dir que cap al final de ‘Vogue’ no va arribar a la cadira i va caure a terra. Un ballarí la va haver d’ajudar i durant la part de ‘Polaroid’ es va posar a plorar i no va poder parar», va tuitejar l’esmentat seguidor de la reina del pop, citat pel diari ‘Daily Mail’.

Notícies relacionades

«Lamentem informar que l’espectacle de Madonna està cancel·lat a causa de lesions permanents», va escriure després la sala Grand Rex a la seva pàgina d’internet, sense donar més precisions. Segons el diari ‘Le Parisien’, Madonna pateix un esquinç de lligament en un genoll, motiu pel qual va mostrar signes de debilitat durant el seu concert de dijous a la nit que va acabar entre llàgrimes. «Em fa molt mal [...]. Però no vull la vostra pietat. Jo vaig ser qui va voler fer aquesta gira i l’acabaré costi el que costi», va dir la cantant als seus fans, segons el tabloide

Fa uns dies, la reina del pop va assegurar que sis hores al dia fa els exercicis de rehabilitació que li han recomanat per tractar la seva lesió. I va afegir: «Em considero una guerrera. ¡Mai renunci, mai em rendeixo! No obstant, aquesta vegada he d’escoltar el meu cos i acceptar que el meu dolor és una advertència. És un miracle que hagi arribat tan lluny, però hi té molt a veure el fet que faig sis hores de rehabilitació cada dia, tres hores abans de l’espectacle i tres després amb múltiples teràpies. També he canviat les sabates, ara són sabates planes, i he modificat parts difícils de l’espectacle. Això m’ha ajudat enormement, però encara he d’anar amb compte i, per descomptat, descansar, que és la millor medecina», va concloure.

Temes:

Madonna