PORTADA DE 'VANITY FAIR'

Eugenia: «No tinc relació amb el Cayetano»

La duquessa de Montoro protagonitza una espectacular portada en el número del març de la revista

lmmarco52349088 200218174057

lmmarco52349088 200218174057

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eugenia Martínez de Irujo, la duquessa de Motoro, posa als 51 anys com mai abans per a la portada de l’edició espanyola de la revista ‘Vanity Fair’. La filla petita de la duquessa d’Alba és l’estrella d’una cartera en què també intervenen les models Laura Ponte i Alba Galocha. Tot elles apareixen fotografiades per Erwin Olaf, fotògraf de cambra de la família reial holandesa. Durant la seva entrevista, Eugenia es desfà en afalacs cap al seu marit, Narcís Rebollo. I recorda el seu casament a Las Vegas vestits d’Elvis i Marilyn.

«Vaig comprar els anells més ridículs que vaig trobar i vaig llogar les disfresses. Quan van acabar els premis Grammy, ens en vam anar a l’hotel i a les 23.30 hores de la nit arribava la limusina. El Narcís ni s’havia emprovat la disfressa, però quan vam arribar a la cerimònia, a mitjanit, estava molt en el seu paper. Jo el mirava i no podia reprimir les rialles. No he rigut més en la meva vida», recorda.

Aquest bon rotllo que porten contrasta amb la relació, més aviat nul·la, que manté des de fa temps amb el seu germà Cayetano, que, per cert, ha passat novament per l’hospital pels seus problemes intestinals. A Eugenia no li ha agradat que Cayetano s’hagi passejat pels platós de televisió airejant les disputes amb els seus germans. Tampoc tot el que explica en el seu llibre autobiogràfic. «No em fico en això. Tots som independents. El Cayetano és el Cayetano, jo soc jo i cadascun dels meus germans és cadascun dels meus germans. Ell és lliure d’actuar i de fer el que vulgui. A mi el que m’agrada és ser conseqüent».

«Mai deixaré d’estimar-lo»

Notícies relacionades

L’ex de Francisco Rivera assegura que es porta molt bé amb els seus altres cinc germans menys amb Cayetano: «Em porto genial amb tots els altres i els adoro. Amb el Cayetano no hi tinc relació, però mai deixaré d’estimar-lo. És el meu germà». La duquessa assegura: «Hi ha certes coses que em fan molt mal. En aquesta època de la meva vida ja no m’agraden les muntanyes russes: un dia fenomenal i a l’endemà fatal. Ningú té dret a treure’m la felicitat».

Eugenia Martínez de Irujo a més lloa la feina del seu germà Carlos com a gestor del patrimoni dels Alba. «Qüestionar la gestió del meu germà Carlos és el mateix que parlar de política. Quan estàs fora és molt fàcil criticar, però quan estàs dins les coses canvien». I afegeix: «Crec que ho està fent molt bé i això que la seva feina no és gens fàcil. La vida evoluciona, els temps evolucionen i estem ja en el segle XXI».