HO VEIG, HO VULL

Tommy Hilfiger porta el seu xou a Londres

Amb Lewis Hamilton, Naomi Campbell i H.E.R.

lmmarco52327181 designer tommy hilfiger is joined by lewis hamilton and mode200217140021

lmmarco52327181 designer tommy hilfiger is joined by lewis hamilton and mode200217140021 / HENRY NICHOLLS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nit al museu, als icònics Tanks del Tate Modern de Londres. Però per veure una desfilada. Aquesta va ser la proposta de Tommy Hilfiger la nit d’aquest diumenge, dins de la setmana de la moda londinenca. Fa ja unes quantes temporades que les presentacions de les col·leccions de la firma nord-americana disten molt d’encaixar amb la paraula desfilada, de fet són una celebració, una festa descarada del consum ràpid.

I és que el que es veu en la desfilada es pot adquirir al moment als canals ‘online’ i a les ‘boutiques’ de la firma. El model ‘see now, buy now’, adorat i qüestionat a parts iguals, va començar a fer els seus passos en la moda amb Hilfiger i les seves col·leccions ‘Tommy now’. A la festa, una oda a l’‘street wear’, amb roba fluorescent i tot, van ser-hi Naomi Campbell i el pilot britànic Lewis Hamilton, que de nou firma una col·laboració amb la marca. Una altra de les sorpreses de la nit va venir de la mà de la cantant Gabriella Wilson, més coneguda com a H.E.R., que va afegir el seu genuí estil a 12 peces de la col·lecció TommyXLewisXH.E.R.

Notícies relacionades

La col·lecció de primavera, per a home i dona, s’inspira en el country, el rock i aquest estil anomenat ‘preppy’ dels joves de la costa est dels Estats Units, amb els seus vells escuts i la bandera americana. «Sempre m’he sentit inspirat pel sentit d’estil únic de Londres des que vaig visitar la ciutat per primera vegada als 21 anys», ha explicat el veterà Tommy Hilfiger, de 68 anys. Una Naomi Campbell del més enrotllada obria la desfilada seguida de més caps de cartell com Luka Sabbat, Lindsey Wixson, Winnie Harlow, Georgia Jagger, Erin O’Connor, Alessandra Ambrosio i Jodie Kidd. Tot a ritme de rap.

L’‘street wear’ ha sigut el fil conductes de tots els ‘looks’, protagonitzats per dessuadores amb caputxa, ‘bombers’, motxilles de lona, bosses XL, peces ‘oversize’, granotes i moltes superposicions.