EN UN ESPAI RADIOFÒNIC

Kate Middelton parla de com van ser els seus embarassos

En l'espai 'Happy Mum, Happy Baby,'

kate-middleton

kate-middleton

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La duquessa de Cambridge ha participat en un popular programa de ràdio titulat ‘Happy Mum, Happy Baby’, on ha parlat obertament dels seus embarassos amb la presentadora Giovanna Fletcher. Mare de tres fills, Jorge, de 6, Carlota, de 4 i Luis, de gairebé 2 anys, Kate Middleton ha explicat que va patir hiperèmesis gravídica: «Vaig tenir moltes nàusees matutines. No soc la persona més feliç quan estic embarassada. Va ser un desafiament per a mi i per a les persones que m’envolten. Guillem [el seu marit, el príncep] sentia que no podia fer gaire per ajudar i és difícil veure que estàs patint sense poder fer res sobre això», ha explicat.

Per sort per a ella, els parts van ser bons: «Com els embarassos van ser tan dolents, em van agradar més els parts perquè sabia que això acabaria». Després de donar a llum el seu primer fill, la duquessa de Cambridge va confessar estar desitjant rebre l’alta per tornar a la normalitat: «Pensava que tot tornaria a ser com abans, vaig subestimar l’impacte i el canvi que això va suposar. Cap planificació pot preparar-te per a aquell moment». Recordem que va ser molt criticada la seva decisió d’abandonar l’hospital de Londres on ha tingut els seus tres fills a les poques del part.

Notícies relacionades

També ha recordat el moment que va presentar el petit Jorge davant la premsa, gens fàcil per a ella: «Va ser una mica aterridor, no mentiré. Érem conscients que tots estaven entusiasmats i nosaltres estem molt agraïts pel recolzament que ens han brindat, però vaig tenir emocions trobades perquè érem dos pares sense experiència amb un nadó nounat en braços i estàvem plens d’incertesa».

Kate Middleton ha recordat que en pocs mesos, després de cada part, va reprendre els seus compromisos professionals, una cosa que fins i tot ara la fa sentir culpable: «Absolutament em sento culpable, i qualsevol mare que digui que no, en realitat, està mentint. Jo ho sento tot el temps, fins i tot aquest matí al venir aquí, Jorge i Carlota em deien: ‘Mama, ¿com és possible que no ens deixis a l’escola aquest matí?’ És un desafiament constant i ho escoltes una vegada i una altra de totes les mares, fins i tot de les que no treballen».