AMOR ANUNCIAT

Lady Gaga confirma la seva relació amb Michael Polansky

La cantant dona pistes en una foto que publica a Instagram

1
Es llegeix en minuts

A finals d’any es va especular sobre el nou nòvio de Lady Gaga, aquest misteriós home amb qui va passar l’última nit del 2019 i amb qui es va fondre en un apassionat petó per començar el nou any.

A través d’unes imatges que ha publicat el portal Page Six, hem sabut que el jove és Michael Polansky, l’inversor d’èxit, empresari i conseller delegat del Grup Parker, pertanyent al que va ser president de Facebook i actual accionista de Spotify, Sean Parker. No ha sigut fins aquest cap de setmana quan la cantant ha volgut fer oficial la seva relació.

Concert a Miami

Notícies relacionades

Dissabte passat, la intèrpret de ‘Telephone’ va fer un concert a Miami amb motiu del pre-Super Bowl Show i Polansky va ser al seu costat. La parella, que havia passat uns dies a la casa d’estiueig de l’artista, es va presentar a l’esdeveniment de la mà i, mentre la diva ho donava tot sobre l’escenari, el seu noi va passar una estona a la zona vip acompanyat de la mare de Gaga, Cynthia Germanotta.

Si bé ja no feia falta confirmació de la recent relació entre tots dos, per rematar el cap de setmana Lady Gaga ha publicat una fotografia en el seu compte d’Instagram, on apareix asseguda al costat del seu noi en actitud afectuosa. «Ho vam passar molt bé a Miami. Molt amor a tots els meus petits monstres i fans, ¡sou els millors!», és el text que acompanya a la foto, que ja ha aconseguit dos milions i mig de ‘likes’. 

Temes:

Lady Gaga