SEGONS 'QUÉ ME DICES'

Sandra Barneda i Nagores Robles es reconcilien

undefined50049156 gente sandra barneda instagram200203183237

undefined50049156 gente sandra barneda instagram200203183237

1
Es llegeix en minuts

Sandra Barneda Nagore Robles han decidit reconciliar-se després de trencar la seva relació l’estiu passat. La parella ha sigut captada per les càmeres passejant i compartint petons pels carrers de Madrid, tal com revela aquest dilluns la revista ‘Qué me dices’.

Les fotos que publica el setmanari van ser fetes a finals de gener i, en elles es veu la periodista i la tertuliana passejant felices al costat del seu gos. La notícia no ha sorprès gaire, ja que fa uns dies, Barneda va protagonitzar el programa ‘Planeta Calleja’, on va confessar que conèixer la basca va ser l’experiència «més forta» de la seva vida.

Potser motivada per les seves paraules, Robles va trencar el seu silenci i va declarar: «És una dona que estimo i admiro, i ens continuem recolzant en tot», confessava davant les preguntes dels mitjans en la seva última aparició pública, fa tot just uns dies.

Notícies relacionades

Però la televisiva va anar encara més enllà i, quan li van preguntar sobre una possible reconciliació, aquesta va deixar la porta oberta: «No soc el mestre Joao, ja es veurà», va respondre. Fins i tot va voler dedicar-li unes boniques paraules a Barneda sobre la seva recent entrevista: «Tenia moltes ganes de veure-la, es va gravar fa molt de temps, soc molt fan de Calleja i més amb la Sandra; ha sigut el seu millor programa, va ser ella, és una dona molt especial».