UNA ALTRA EXPERIÈNCIA DE MODA

Roberto Verino prescindeix de la passarel·la i les models

El dissenyador gallec presenta la seva col·lecció per a aquesta primavera sobre maniquins en un espai històric

lmmarco52007720 gente el dise ador roberto verino inaugura madrid es moda co200128143652

lmmarco52007720 gente el dise ador roberto verino inaugura madrid es moda co200128143652

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El veterà creador gallec Roberto Verino ha tornat a fer un cop de timó: ni desfilada ni models. En la inauguració de Madrid es Moda, la iniciativa impulsada per l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya (ACME) i de l’Ajuntament de Madrid, ha presentat la seva col·lecció ‘Legado’ per a aquesta primavera estiu al marge de la passarel·la d’Ifema. «Volia fer caure la barrera entre l’experiència de compra en una botiga o a la pàgina web així que he convidat els meus clients i amics que descobreixin la col·lecció en un entorn tan especial com el Saló Real de la Casa de la Panadería de Madrid», ha explicat el dissenyador, de 74 anys. 

Notícies relacionades

Allà els clients han pogut veure les peces de la nova col·lecció en companyia del mateix dissenyador i del seu equip d’estilistes i fer una reserva de les seves peces favorites a través d’una plataforma digital pròpia per a sota cita es pugui provar la seva selecció i fer els ajustaments necessaris. Entre els famosos que ha passat hi havia Mar Flores i l’actriu gallega María Castro. També el dissenyador Modesto Lomba.

Les col·leccions de Roberto Verino han sigut fidels a la passarel·la Mercedes Benz Fashion Week des dels inicis d’aquesta cita. «Compliré 40 anys de marca i havia de fer alguna cosa nova, acostar l’experiència de la moda. Aquest any és més que una desfilada. Ja no hi ha presses, el client pot detenir-se tranquil·lament a contemplar la qualitat dels teixits i reservar-los ‘online’ al moment», afegeix el dissenyador. Paral·lelament ofereix la possibilitat de veure com és la producció d’un catàleg de moda amb una sessió de fotos en directe, una cosa que s’allunya d’una desfilada convencional. Una altra de les màximes en el seu cas és que les peces, amb els seus talls precisos i la seva volença per la sastreria clàssica, estan pensades per perdurar en el temps.

Temes:

Moda