FESTIVAL DREAMBEACH VILLARICOS

Shaquille O'Neal actuarà com a 'dj' a Almeria

L'exestrella de l'NBA es fa dir DJ Dièsel

zentauroepp44446303 file photo  former los angeles lakers  shaquille o neal gest200123182511

zentauroepp44446303 file photo former los angeles lakers shaquille o neal gest200123182511 / Danny Moloshok

1
Es llegeix en minuts

L’exjugador de l’NBA Shaquille O’Neal actuarà aquest estiu com a ‘dj’ al festival de música electrònica Dreambeach Villaricos, que se celebrarà del 5 al 9 d’agost a Cuevas del Almanzora (Almeria).

L’organització ha informat que l’expivot es presentarà davant de 25.000 persones a l’escenari principal, compartint programació amb ‘dj’ com Dimitri Vegas & Like Mike o Alison Wonderland.

El fitxatge de Shaq (Nova Jersey, 1971) per a la vuitena edició del Dreambeach Festival ha sigut la principal novetat anunciada aquest dijous en una roda de premsa celebrada a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur).

Fan de Public Enemy

Fan de Public EnemyDJ Dièsel, com es fa anomenar Shaquille O’Neal, va ser una de les grans atraccions de l’última edició del Tomorrowland, a Bèlgica, el festival de música ‘dance’ més famós del món. Va actuar a l’escenari principal i durant l’esdeveniment se’l va veure ballant entre el públic com un més.

Notícies relacionades

Segons els organitzadors de Dreambeach Villaricos, la música no és una afició nova per a O’Neal, ja que en la seva biografia explica que es va enamorar de la figura del ‘dj’ quan va assistir a un concert de Public Enemy als 14 anys.

Al poc de debutar a l’NBA, el 1993, va llançar un àlbum de hip-hop, ‘Shaq Diesel’, que va ser disc de platí i va escalar fins al lloc 25 de la llista Billboard als Estats Units.