MANTES TÈRMIQUES EN LA SETMANA DE LA MODA DE PARÍS

Les models es pelen de fred en la desfilada de Chanel

París no va superar ahir els 5 graus i les 'tops' Kaia Gerber i Gigi Hadid, entre d'altres, van lluir aquesta peça pròpia d'emergències sobre la col·lecció primavera-estiu de la 'maison'

51850036 60

51850036 60 / Thibault Camus (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Setmana de la Moda de París es va posar a caminar aquest dimarts amb les desfilades de Dior i Chanel. Aquesta última ‘maison’ es va refugiar al claustre de l’abadia d’Obasina, reconstruït al monumental Grand Palais de París, per a la seva desfilada d’alta costura, en homenatge als records d’infància de la creadora de la marca, Gabrielle Chanel.

Notícies relacionades

A l’antic orfenat de les monges del Sagrat Cor de Maria encara hi continua fent fred –ahir el termòmetre a París no va superar els 5 graus–, i la col·lecció primavera-estiu de Virginie Viard, directora creativa de la firma des de la mort de Karl Lagerfeld, el febrer passat, no cobria gaire centímetres de la pell de les models, que van haver de tapar-se amb mantes tèrmiques d’emergència mentre esperaven el seu torn per desfilar davant del públic. 

Kaia Gerber, al centre, s’escalfa amb una manta tèrmica. / AP / THIBAULT CAMUS

Un toc cridaner i daurat, contrapunt de l’estètica monacal, en blanc i negre, de la sòbria col·lecció, que van presentar, entre d’altres, les models Vittoria Ceretti, Rebecca Longendyke i les més mediàtiques Gigi Hadid i Kaia Gerber, filla de Cindy Crawford. Al ‘front row’ no hi van faltar el cantant Pharell Williams, l’actriu noruega Kristine Froseth i l’actriu japonesa Nana Komatsu.

Temes:

Moda París