SÀTIRA 'ROYAL'

La família reial britànica tindrà una sèrie de dibuixos a HBO Max

El príncep Jordi, el primogènit de 6 anys dels ducs de Cambridge, serà el protagonista dels dibuixos creats pels autors de 'Padre de familia'

hbo-max

hbo-max

2
Es llegeix en minuts
Efe

La família reial britànica ha inspirat molts formats, però l’últim serà dels més peculiars, ja que la plataforma HBO Max acaba d’ordenar una sèrie satírica de dibuixos animats de la mà dels creadors de la premiada ‘Family guy’ (‘Padre de familia’).

‘The prince’ (‘El príncipe’), com s’anomenarà la ficció, serà una sàtira ideada per Gary Janetti, un dels productors de ‘Padre de familia’ que administra un compte d’Instagram en què es publiquen vinyetes amb paròdies sobre la coneguda família, va confirmar aquest dimecres HBO Max a les seves xarxes socials.

Des del punt de vista del príncep Jordi

La sèrie, igual que les vinyetes del compte d’Instagram, seguirà el punt de vista del príncep Jordi, de 6 anys i fill gran del príncep Guillem i Caterina Middleton, els ducs de Cambridge.

«Em sento afalagat», va publicar Janetti en el seu perfil amb una captura de pantalla de la notícia avançada pel diari especialitzat ‘Deadline’.

Orlando BloomCondola RashadLucy PunchTom HollanderAlan CummingFrances de La Tour i Iwan Rheon prestaran les seves veus als diferents personatges de la sèrie, descrita com una mirada satírica d’un jove nen enredat en la mediàtica vida de la família reial.

La família per complet

A ‘El príncipe’ «apareixeran els ducs de Cambridge, la germana Carlota, la moderna tia Meghan i l’oncle Enric, el seu besavi Felip, i, òbviament, la reina Isabel II», va avançar HBO Max.

La confirmació de la sèrie arriba després d’una setmana ocupada per titulars relacionats amb la família reial britànica, especialment per la decisió de Meghan Markle i el príncep Enric de desvincular-se de la vida de palau per mudar-se al Canadà.

La sèrie formarà part del catàleg d’HBO Max, la plataforma de continguts que prepara WarnerMedia i que espera competir amb Netflix i Disney+.

Llançament al maig

Notícies relacionades

HBO Max es llançarà el maig del 2020 i inclourà en la seva oferta HBO, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, The CW, Cartoon Network, Adult Swim i Looney Tunes, entre d’altres.

De moment es desconeix quin en serà el preu i la data d’estrena al mercat llatinoamericà i europeu, tot i que si segueix la mateixa estratègia que als EUA, el cost mensual en aquests països serà el mateix que el de l’actual subscripció a HBO (sense Max), però amb un catàleg que duplicarà el nombre de títols.

Temes:

Animació HBO