EL CENTRE DE TOTES LES MIRADES

Brad Pitt i Jennifer Aniston acaparen el protagonisme en els premis SAG

Van ser dos dels guanyadors de la nit i les estrelles a les xarxes pels moments que van compartir junts que van recordar per què van ser una de les parelles més populars de Hollywood

zentauroepp51831442 26th annual screen actors guild awards   media center  los a200120115000

zentauroepp51831442 26th annual screen actors guild awards media center los a200120115000

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Brad Pitt i Jennifer Aniston van ser dos dels guanyadors diumenge a la nit delsPremis del Sindicat d’Actors (SAG), però, a més,van ser les estrelles de les xarxes socials pels moments que van compartir juntsi que van recordar per què eren una de lesparelles més populars de Hollywood. A principis d’aquest mateix mes la parella ja va ser protagonista a Twitter per assistir a la gala delsGlobus d’Or, en què Brad Pitt va ser premiat, i, sobretot, perla cara d’embadaliment amb què la protagonista de ‘Friends’ va seguir el discurs de l’actor. Llavors era la primera coincidència en un esdeveniment públic dels dos actors, de 56 i 50 anys, respectivament, estant de nou solters. La d’ahir a la nit, al Shrine Auditorium de Los Angeles, va ser la segona. I no va defraudar elsmilions de fans d’Aniston i Pitt que somien que un dia tornin a ser parella.

Pitt va aconseguir el premi al millor actor de repartiment d’una pel·lícula per‘Érase una vez en... Hollywood’, mentre que Aniston es va anotar el guardó a la millor actriu d’una sèrie dramàtica per‘The Morning Show’.

Diverses fotografies de la 26a edició dels SAG han causat sensació a Twitter al mostrar els dos actorsmolt alegres i celebrant junts els seus premis darrere de l’escenari. Alguns usuaris, fins i tot, han compartit muntatges fotogràfics amb la parella, a principis del 2000, noucasats, amb similar vestuari i actitud que la que van mostrar ahir a la nit a la gala.

A Brad no se li va escapar ni un fil del discurs de Jennifer

A més, unvídeo que va tenir molt ressò a les xarxes socialsva mostrar Pitt veient amb moltíssima atenció i en una televisió el discurs que Aniston estava fent en aquells moments després de recollir el seu reconeixement.

Cinc anys de matrimoni

Pitt i Aniston es van casar el 2000 i van estar junts fins al 2005, quan l’actor va iniciar una relació ambAngelina Jolie.

La ruptura va provocar un terratrèmol a Hollywood, el mateix que va ocasionar el divorci posterior entre Jolie i Pitt el 2016.

Pitt, que és el màxim favorit a l’Oscar a millor actor de repartiment per ‘Érase una vez en... Hollywood’, ha estat avui especialment inspirat en la seva intervenció en la cerimònia.

«He d’afegir això al meu perfil de Tinder», va dir fent broma en relació amb el seu premi.

Continuant amb les rialles, l’actor va donar les gràcies pel guardó «als peus» de companyes d’‘Érase una vez en... Hollywood’ comMargot Robbiei Margaret Qualley, un acudit sobre l’especial fetitxe que té Quentin Tarantino amb aquesta part del cos humà.

Seguint els gestos amb les càmeres

A més, va ironitzar amb que difícil que va ser aquest paper sobre un tipus «que es col·loca, es treu la samarreta i no es porta bé amb la seva dona», una broma sobre si mateix i quela realització de la gala va aprofitar per enfocar llavors una Aniston somrient entre el públic.

Per la seva part, l’actriu va elogiar els creadors de ‘The morning show’ per donar forma a personatges «complicats, complexos, lletjos i simplement bellament humans».

Notícies relacionades

I va recordar amb molt afecte Adam Sandler, amb qui ha treballat a ‘Sígueme el rollo’ (2011) i la recent ‘Criminales en el mar’ (2019).

«Adam Sandler: la teva actuació és extraordinària i la teva màgia és real, amic. T’estimo», va dir en referència implícita al treball de l’actor en ‘Diamantes en bruto’ (2019), una de les grans interpretacions de l’any passat però que ha passat pràcticament desapercebuda en la temporada de premis de Hollywood.