MEGHAN, AL CANADÀ

El príncep Enric ignora la premsa en el seu primer acte oficial després del 'megxit'

El net d'Isabel II no ha contestat a les preguntes sobre els seus plans futurs

lmmarco51767321 britain s prince harry gestures in the gardens of buckingham200116195606

lmmarco51767321 britain s prince harry gestures in the gardens of buckingham200116195606 / Kirsty Wigglesworth

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

Expectació màxima per veure si el príncep Enric deia alguna cosa sobre la seva nova situació i plans de futur en la seva primera aparició pública després del gabinet de crisi de dilluns passat en què la reina Isabel II va accedir a la seva «independència». Aquest dijous ha tingut lloc al palau de Buckingham el sorteig de la Copa Mundial de la Lliga de Rugbi, entitat de la qual és ambaixador des del 2016, quan va rellevar la seva àvia en el càrrec.

Notícies relacionades

El fill de la desapareguda Diana de Gal·les ha aparegut amb el rostre seriós, però quan ha conegut els nens d’una escola primària local que jugaven al rugbi als voltants de palau els ha dedicat unes paraules. Els mitjans allà presents li han preguntat sobre el ‘megxit’, però ell ha preferit no fer al·lusió al tema.

El príncep Enric també ha compartit un vídeo en el qual s’anuncia que la pròxima seu dels Jocs Invictus, dels quals també és patró, tindrà lloc a Düsseldorf (Alemanya) el 2022. Un senyal que podria indicar que continuarà assistint a alguns esdeveniments oficials de les entitats de les quals és ambaixador, malgrat que aquests títols els ostenta per ser membre de la família reial.