Desbandada reial

Meghan firma un contracte amb Disney

Després de la sonada renúncia dels ducs de Sussex del seu paper en la família reial, l'actriu projecta gravar una veu en off per a la companyia

zentauroepp43184912 files  in this file photo taken on april 25  2018 meghan mar190531192044

zentauroepp43184912 files in this file photo taken on april 25 2018 meghan mar190531192044 / TOLGA AKMEN

1
Es llegeix en minuts
Efe

La duquessa de Sussex, Meghan, ha firmat un contracte amb la nord-americana Disney per gravar una veu en off, un treball pel qual la firma farà una donació a una organització que protegeix els elefants, segons va revelar aquest dissabte el diari britànic ‘The Times’.

Aquesta setmana, l’exactriu de la sèrie ‘Suits’ i el seu marit, el príncep Enric, van anunciar la seva intenció de deslligar-se de les obligacions com a representants de la família reial britànica i «treballar per ser financerament independents».

Segons el diari britànic, la col·laboració de Meghan amb Disney serà en benefici de l’organització Elephants Without Borders (‘Elefants sense fronteres’), si bé no ha ofert més detalls sobre el contracte.

La decisió dels ducs de Sussex ha provocat malestar al palau de Buckingham, residència oficial de la reina Elisabet II, que ha avançat que es mantindran converses amb els ducs sobre el pas que han decidit fer.

Disgust en la família

«Entenem el seu desig d’adoptar un nou enfocament, però són temes complicats que requeriran temps per solucionar», va afirmar un portaveu del palau.

Aquest dissabte una font pròxima a la família reial va afirmar a l’agència local PA que aquestes converses estan «progressant bé» i que tant Enric com Meghan desitgen que el diàleg per establir el seu futur paper com a membres de la monarquia acabi més aviat que tard.

El matrimoni ha avançat que planeja dividir el seu temps entre el Regne Unit i Amèrica del Nord, presumiblement el Canadà, on van passar dos mesos abans del Nadal.

‘The Times’ assegura que el fill petit de Carles d’Anglaterra i la seva dona es van sentir «disgustats» quan Elisabet II no va mostrar cap fotografia en què apareguessin ells en el seu últim discurs nadalenc.

Notícies relacionades

Al seu costat sí que apareixien, en canvi, imatges del seu germà, el príncep Guillem i la seva dona, Caterina, amb els seus tres fills, Carles i Camila, així com el duc d’Edimburg.

El desig d’apartar-se de la resta de la família reial i l’inesperat anunci que aquesta setmana van divulgar Enric i Meghan va estar motivat «en part» per «aquests senyals», assegura ‘The Times’. 

Temes:

Disney