DIES DE DESCANS

Lola Herrera es recupera després d'un desmai en escena a Lleó

L'actriu, de 84 anys, representava el seu aclamat monòleg 'Cinco horas con Mario'

lmmarco51361202 06 09 2018 lola herrera contin a sumando horas sobre el esce191213161328

lmmarco51361202 06 09 2018 lola herrera contin a sumando horas sobre el esce191213161328 / LOLA HERRERA EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

L’actriu val·lisoletana Lola Herrara, de 84 anys, va patir dijous a la nit un desmai durant la interpretació del seu aclamat monòleg ‘Cinco horas con Mario’, a partir de l’obra de Miguel Delibes, a l’Auditori Ciutat de Lleó. Herrera s’ha recuperat sense que fos necessari el seu ingrés en un centre hospitalari i, segons han explicat des de l’empresa organitzadora, Pentación, ha tornat a Madrid per descansar uns dies.

L’actriu es va esvanir sobre l’escenari quan amb prou feines havien transcorregut 20 minuts de la representació, que va haver de ser suspesa, amb la consegüent alarma del públic que omplia l’Auditori. Fins allà es va desplaçar un equip d’emergències sanitàries, que va procedir a examinar l’actriu i la van acompanyar fins a la seva total recuperació.

Lola Herrera havia representat dimecres passat l’obra amb total normalitat i la d’ahir era la segona i última posada en escena prevista. L’Ajuntament de Lleó i l’empresa Pentación, que gestiona l’obra, estan buscant una nova data per poder portar a terme la representació.

Notícies relacionades

Després de descansar en un hotel de la capital lleonesa, Lola Herrera ha viatjat aquest matí a Madrid per carretera, segons han confirmat fonts de l’empresa Pentación. L’actriu va patir fa un temps una fractura de fèmur que la va tenir allunyada un temps dels escenaris, però va tornar amb la funció, amb la qual ha estat de gira per diverses ciutats espanyoles. 

 

Temes:

Teatre