LA TERCERA ÉS KENDALL JENNER

Cristiano Ronaldo i Messi, els més rics d'Instagram

La publicacions patrocinades pels dos futbolistes arriben a xifres milionàries

lmmarco51331233 soccer football   champions league   group d   bayer leverku191213140918

lmmarco51331233 soccer football champions league group d bayer leverku191213140918 / THILO SCHMUELGEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan es parla dels astres del futbol i de les models més ‘top’, les xifres maregen. Al marge dels seus contractes amb els clubs, les firmes comercials volen associar-se amb ells i ells, si hi ha molts diners i bones intencions pel mig, es deixen estimar. I si és a les xarxes també. Com revela un estudi recent a partir dels posts pujats a Instagram, qui més beneficis obté és Cristiano Ronaldo, que aquest any ha ingressat 47,8 milions de dòlars (43 milions d’euros), gràcies als 54 anuncis que ha penjat: més de 875.000 euros per cada publicació.

Després del portuguès però a distància figura Lionel Messi, que aquest any ha guanyat 21 milions d’euros amb els seus continguts patrocinats a Instagran, des dels que apareix amb els seus patrocinadors esportius a les patates fregides o el Cirque du Solei. Han sigut 36 imatges aquest any, uns 583.000 euros de mitjana. 

Notícies relacionades

En tercer lloc apareix la model nord-americana Kendall Jenner, del clan Klandashian. La maniquí, que en pocs anys s’ha convertit en una de les més famoses i riques del món, ha ingressat 14,3 milions d’euros gràcies a les seves fotos d’Instagram, una mitjana de 548.000 euros per post. No obstant, la més cara de tota la llista (en vuitena posició) és la seva germana petita, l’empresària cosmètica Kylie Jenner. Amb només tres fotos patrocinades ha ingressat 3,4 milions d’euros, és a dir, més d’1,1 milions per fotografia.

Al llistat masculí també hi ha el britànic David Beckham, Neymar, Ibrahimovic, Ronaldinho i Gareth Bale. I en el femení, Selena Gomez, Emily Ratajkowski i Priyanka Chopra.