FESTA AMB FAMOSOS

Loewe desembarca a Nova York

A la festa hi van acudir Debi Mazar, Chloë Sevingny, i Kaia Gerber, entre d'altres

lmmarco51344181 jonathan anderson  kaia gerber191212183837

lmmarco51344181 jonathan anderson kaia gerber191212183837 / Zach Hilty BFA com

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al barri del Soho, en ple Manhattan, ha obert la primera botiga pròpia de Loewe i per inaugurar aquest espai avantguardista i decorat amb obres d’art va tenir lloc, dimarts passat, una festa a la qual van acudir una sèrie de famosos. D’amfitrió va exercir el dissenyador Jonathan Anderson, director creatiu de Loewe. 

Allà es van donar cita nombrosos rostres del món del cine, com ara Jennifer Coolidge, Maggie Gyllenhaal, Jodie Comer, Chloë Sevigny, Tessa Thompson, Charlie Plummer, Lucy Boynton, Kristine Froseth, Debi Mazar, Sasha Lane, Liya Kebede, Hailey Benton Gates, Lola Kirke, Jemima Kirke i Jeremy O. Harris.

Notícies relacionades

També hi van assistir l’esportista Megan Rapinoe; les models Kaia Gerber, Amber Valletta, Carolyn Murphy, Dilone, Imaan Hammam i Soo Joo Park, i l’escriptora Zadie Smith; personatges de l’escena musical com el raper Frank Ocean, Dev Hynes (Blood Orange) i Andrew Van Wyngarden (MGMT) tampoc van voler perdre’s la festa, ni tampoc hi van voler faltar els ‘fashion insiders’ Dustin Yellin, Chloe Wise, Julia Schlaepfer i Katerina Tannenbaum.

A la botiga es podran trobar les col·leccions de ‘prêt-à-porter’ d’home i dona, bosses, petits articles de pell i accessoris.