NOVA CANÇÓ

La nova imatge d'Isabel Pantoja a l'estil de Beyoncé

Hi apareix amb els cabells arrissats i anuncia que dimarts revelarà com sona 'Enamórate'

lmmarco51345977 gente isabel pantoja  instagram191212195615

lmmarco51345977 gente isabel pantoja instagram191212195615

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Jo em reinvento les vegades que faci falta. Ho he fet tota la vida». És una de les moltes sentències d’Isabel Pantoja. I li va de primera amb el seu nou canvi d’imatge. Des de fa poc més d’una setmana, la cantant i també jurat de ‘La voz kids’, ha anat deixant pistes als seus fans sobre el seu nou projecte musical.

Notícies relacionades

L’artista, de 63 anys, ha anat publicant cada dia un vídeo d’una imatge sense moviment d’una dona que apareix pixelada amb una altra imatge de lluentons i amb una música de fons, com de jazz. Cada imatge anava acompanyada d’una lletra en la qual s’anava revelant el nom que portaria la cançó, que està previst que surti el pròxim 17 de desembre. 

El single que porta per nom ‘Enamórate’, arriba acompanyat d’una imatge molt diferent de la cantant, que recorda Beyoncé, amb la seva cabellera arrissada, que tant crida l’atenció. «Estic molt emocionada d’explicar-vos que, el dilluns 16 de desembre a les tres de la tarda, podreu veure completa una de les fotos del meu nou treball. No vull deixar d’explicar-vos que, a l’endemà, a la mateixa hora, us avançaré el ‘single’ del meu nou disc, en el qual amb tanta il·lusió estem treballant. Aquest regal nadalenc és únicament per a vosaltres, els meus companys de viatge.  Molta emoció i ganes de compartir-ho amb tots Comencem un nou camí.... ¡Gràcies! Us estima a tots. La vostra Isabel», es llegeix en el text.