PÈL-ROIG D'OR

Ed Sheeran, artista de la dècada al Regne Unit

Després de convertir-se en el cantant britànic de menys de 30 anys més ric i que la seva gira 'Divide' fos la més taquillera de la història

lmmarco51321732 file photo  cast member ed sheeran attends the uk premiere o191212163754

lmmarco51321732 file photo cast member ed sheeran attends the uk premiere o191212163754 / Henry Nicholls

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

És el pèl-roig d’or. Amb només 28 anys, el cantant Ed Sheeran va camí de polvoritzar totes les marques. La seva gira ‘Divide’ ha sigut la més taquillera de la història. És l’artista amb menys de 30 anys més ric del Regne Unit. I ara ha sigut coronat com l’artista de la dècada al Regne Unit per Official Charts Company, empresa britànica que elabora llistes de popularitat. «Al començament de la dècada, era un noi jove de 18 anys del poble de Suffolk, poc conegut (tot i que altament qualificat), però la seva llista d’èxits des de llavors és realment notable», ha indicat Martin Talbot, director executiu de la companyia. 

Notícies relacionades

A través del seu compte d’Instagram, el cantant ha agraït als seus més de 32 milions de seguidors la distinció: «Gràcies a tots els que m’han recolzat durant els últims 10 anys, especialment als meus increïbles seguidors. Pels pròxims 10». L’artista va decidir prendre’s fa uns mesos un respir per formar una família amb la seva dona, Cherry Seaborn, la seva amiga de la infància, amb qui es va casar l’any passat. L’hem vist recentment en una campanya solidària, com la que va protagonitzar el mes d’octubre amb el príncep Enric d’Anglaterra per conscienciar sobre els problemes de salut mental.

Dins d’aquesta dècada d’assoliments, un dels seus anys més il·lustres va ser el 2018. Sheeran va guanyar dos nous premis Grammy (en té en total quatre i suma 13 nominacions) i es va coronar com el cantant més taquiller dels últims 30 anys. Sheeran compta amb un ingent patrimoni immobiliari de 22 propietats al Regne Unit.