ANUNCIA MENYS EMISSIONS EN ELS SEUS CONCERTS

Crítiques a Alejandro Sanz pel seu discurs a la Cimera del Clima

Les xarxes li demanen que segueixi els seus propis consells

lmmarco51304640 graf6215  madrid  10 12 2019   el cantante y compositor espa191210181546

lmmarco51304640 graf6215 madrid 10 12 2019 el cantante y compositor espa191210181546 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El músic Alejandro Sanz va anunciar ahir, en la recta final de la Cimera del Clima de Madrid, el seu compromís per reduir els nivells de CO2 a les seves gires, seguint el camí iniciat per Coldplay. «Implementaré un estudi de la quantitat de CO2 que emeten els meus concerts. Posaré tot l’esforç perquè els meus concerts tinguin com a principi bàsic l’energia renovable, que els sistemes de transport siguin elèctrics o el que sigui necessari per frenar això».

No obstant, les xarxes socials van respondre a les seves paraules publicant  imatges del músic a bord del seu iot a la seva casa de Miami i dels seus desplaçaments a bord del seu avió privat exigint al cantant que apliqui «seriosament» el que va defensar sobre el faristol. 

Notícies relacionades

El madrileny, a punt de complir 51 anys, va advertir en el seu al·legat: «La meva intenció no és acusar ni assenyalar ningú perquè crec sincerament que tots som culpables del moment crític en què ens trobem i tots som part de la solució».

Sanz va demanar a l’audiència que «pensi en els nens», als governants «que no tinguin por d’exigir-nos sacrificis» i es va mostrar optimista. «Vull creure que arribarem a temps per revertir el canvi climàtic, però m’adono que estem davant de l’última oportunitat de fer realitat aquest canvi. Ens demostrarem que de veritat som capaços de buscar entre tots una solució coherent. No perdem més el temps. Siguem justos amb els més desfavorits perquè no hi pot haver una transició mediambiental sense una societat justa, equitativa i inclusiva».