DESPRÉS D'UNA NOVA INTERVENCIÓ

Jorge Javier Vázquez ja descansa a casa

Després de patir un ictus el març passat

lmmarco51193587 02 12 2019  ltimas im genes de jorge javier antes de pasar d191204134525

lmmarco51193587 02 12 2019 ltimas im genes de jorge javier antes de pasar d191204134525 / JOSE OLIVA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Seguim, perquè no hi ha cap altra opció i perquè penso que val la pena», ha escrit en un tuit. Jorge Javier Vázquez, de 49 anys, ha sigut intervingut amb èxit d’un estrenyiment en un dels stent que li van col·locar després de patir un ictus el mes de març passat. El presentador estrella de Mediaset va ser operat aquest dimarts i, després de passar la nit a l’UCI, ja es recupera a planta, segons ha avançat la revista ‘Lecturas’.

«Jorge es troba bé, molt bé, i em diuen que ja està pensant a tornar», va anunciar dimarts a la nit el presentador que l’ha substituït, Carlos Sobera, al començament de ‘GH VIP: límite 48 horas’. La intervenció, va dir, «ha sortit a la perfecció».

Vázquez ingressava dimarts a la Clínica La Zarzuela de Madrid amb bon aspecte, relaxat i somrient. Minuts després era la seva companya María Patiño la que s’acostava fins al centre sanitari per donar el seu recolzament al seu amic amb una flor de Pasqua.

Notícies relacionades

A mitjans d’octubre el mateix presentador donava a conèixer la notícia que hauria de tornar a passar pel quiròfan. «Al principi vaig sentir ansietat quan em van donar la notícia que havia de tornar a passar pel quiròfan. No m’ho esperava i quan m’ho van dir vaig pensar que no volia tornar a passar per un mes d’inactivitat i de sentir-me com un vell. Però aquesta intervenció no té res que veure amb l’anterior, és molt més lleu».

El presentador va patir el març passat un ictus pel qual va haver de ser intervingut d’urgència després d’ingressar després de diversos dies amb forts mals de cap i haver patit un desmai durant un viatge al Marroc. Després de cancel·lar la seva funció de teatre i els seus compromisos televisius, el presentador va tornar menys de dos mesos després a la pantalla.