ALTA COSTURA A PARÍS

Victoria i Cristina Iglesias enlluernen en el Ball de Debutants

Les filles de Julio Iglesias es presenten en l'alta societat lluint dos vestits de princesa del dissenyador libanès Elie Saab

zentauroepp51181686 gente las hijas de julio iglesias en le bal  des debutants b191202172202

zentauroepp51181686 gente las hijas de julio iglesias en le bal des debutants b191202172202

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com ja és habitual des de 1992, l’hotel Shangri-La de París ha acollit aquest cap de setmana el Ball de Debutants, que ha celebrat el seu 25è aniversari. Aquesta festa, coneguda internacionalment com ‘Le Bal’, és la presentació en societat de les noves generacions de la reialesa, l’aristocràcia i els negocis, tot i que també congrega les filles de grans figures del món de la política, el cine, la música i l’esport.

Un total de 20 joves entre 16 i 18 anys han acudit a la cita que organitza Ophélie Renouard. I ha destacat la presència de les bessones Victoria i Cristina Iglesias, de 18 anys, filles del cantant Julio Iglesias i Miranda Rijnsburger, que han enlluernat, amb dos espectaculars vestits seguint el protocol marcat per a la cita, que estableix que cal lluir dissenys d’alta costura.

 

Per a l’ocasió, les joves, que també vam veure a la gala MET de Nova York, han confiat en el dissenyador libanès Elie Saab. Mentre que Cristina ha optat per un vestit de paraula d’honor en tons vermells i roses, la seva germana Victoria s’ha decantat per un vestit blau i coll halter. Es tracta de dos dissenys d’estil princesa que comparteixen la tendència ‘tie dye’ en colors complementaris.

Després de l’obertura del vals per part de Stella Belmondo al costat del presentador Stéphane Bern, les bessones han ballat al costat delscomtes argentins Iván i Nicolás de Poligny, membres d’una de les famílies aristòcrates franceses més distingides. Després del vals, els assistents han disfrutat d’un exquisit sopar en un dels salons de l’hotel, decorat amb taules rodones, cadires daurades i estovalles a joc.

 

Entre les cares conegudes de la celebració, destaca la presència de María Carolina de Borbón-Dos Sicilias (16 anys), filla gran dels ducs de Castor; Kayla Rockefeller, besneta de Nelson A. Rockefeller; Stella Belmondo (16), filla de Jean-Paul Belmondo, i Jane Li, primogènita de l’estrella de cine d’acció Jet Li.

En aquesta edició, la representació espanyola ha sigut doble: d’una banda, la presència de les filles d’Iglesias i, d’altra banda, la presentació de Rocío Zóbel, neta del fundador de la urbanització de Sotogrande.

D’aquesta manera, les bessones Victoria i Cristina han acudit a un esdeveniment que serveix perquè joves amb el mateix nivell econòmic es puguin conèixer i entaular relació. En edicions anteriors, han participat altres fills de famosos espanyols com els de Cayetano Martínez de Irujo i Genoveva Casanova.

Notícies relacionades

A més, aquesta posada de llarg té un important rerefons solidari, ja que la recaptació de la festa va destinada a diferents obres benèfiques.