TRES ANYS DE RELACIÓ

El casament secret de Cristiano Ronaldo

Segons la revista italiana 'Novella 2000', el davanter portuguès s'ha casat amb la seva parella, Georgina Rodríguez, al Marroc

undefined51001938 gente georgina rodriguez  cristiano ronaldo191120174750

undefined51001938 gente georgina rodriguez cristiano ronaldo191120174750

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristiano Ronaldo s’ha casat en secret amb la seva parella, la model d’Osca Georgina Rodríguez,Georgina Rodríguez en una cerimònia íntima al Marroc, segons assegura la revista italiana ‘Novella 2000’.

Els rumors sobre el suposat casament del davanter portuguès han sigut continus en els seus tres anys de parella. No obstant, els més recents van sorgir el mes d’agost, quanRodríguez va publicar al seu compte d’Instagram una imatge parlant de Cristiano RonaldoCristiano Ronaldo com el seu «marit». Aquests rumors es veurien confirmats si es dona com a certa la informació del setmanal italià, que assegura que l’amic del futbolista Badr Hari ha organitzat la cerimònia.

Malgrat que no s’ha produït cap confirmació oficial, la notícia s’ha convertit en la més llegida i comentada d’aquest dimecres en els mitjans portuguesos de premsa esportiva i del cor. I és que, de moment, l’entorn del jugador de la Juventus no s’ha pronunciat sobre això, tot i que tampoc ho ha desmentit.  

D’acord amb aquesta publicació, la mare de Ronaldo, Dolores Aveiro, hauria acollit amb satisfacció el matrimoni entre el futbolista i Georgina. I el portuguès hauria modificat el seu testament per incloure-hi la seva ara dona, segons ha declarat una persona pròxima a la parella al setmanari del cor.

Notícies relacionades

La sorpresa ha sigut del tal calibre, que milers de seguidors del futbolista s’han fet ressò de la notícia i han felicitat la parella desitjant-li el millor a través de les xarxes socials.

No obstant, si la notícia és certa, l’enllaç s’hauria produït just quan el futbolista està passant pel seu pitjor moment des que va arribar a la Juventus, com demostra el fet que ha sigut substituït en els dos últims partits pel seu entrenador, Maurizio Sarri. En l’últim, el jugador va sortir directament del camp per dirigir-se als vestidors i no a la banqueta fins al final del partit, com sol ser el normal en aquests casos.