COMMEMORACIÓ FAMILIAR

Els 'petits prínceps' protagonitzen el Dia Nacional de Mònaco

Carlota Casiraghi, embarassada del seu tercer fill, ha sigut la gran absent en la tradicional celebració

undefined50980280 prince albert ii of monaco and princess charlene arrive to a191119134412 / ERIC GAILLARD

undefined50980280 prince albert ii of monaco and princess charlene arrive to a191119134412
undefined50980189 pierre casiraghi  l   andrea casiraghi  r  and his wife tati191119134232

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, la família Grimaldi ha celebrat el Dia Nacional, una tradició institucional que se celebra a Mònaco cada 19 de novembre des de 1949. Malgrat que no sol anar a aquesta mena d’actes públics, la princesa Charlene ha acompanyat el seu marit, el príncep Albert. La parella ha arribat a la catedral amb els seus bessons, els petits Jacques i Gabriella, que s’han divertit de valent durant la celebració. 

La festivitat s’ha convertit en una cita d’allò més familiar i en la qual els més petits de la família monegasca s’han emportat tot el protagonisme. Per la seva part, la princesa Carolina i la seva germana Estefania han acudit també amb els seus fills i nets. Tot i que aquest any la gran absent ha sigut Carlota Casiraghi, que està embarassada del seu tercer fill. Tampoc hi han assistit el seu marit, el productor Dimitri Rassam ni els seus dos fills, Raphael i Balthazar. Tampoc han fet acte de presència les fillesd’Estefania,  les joves Pauline Ducruet i Camille Gottlieb, però sí el seu germà Louis Ducruet, que anava acompanyat de la seva dona, Marie Chevallier, que no ha passat desapercebuda amb un llampant conjunt de jaqueta malva i tocat en blanc trencat. 

A primera hora del matí, estava tot preparat per començar la diada al pati del palau. Els primers en sortir han sigut els fills de les princeses Carolina i Estefania amb el seu germà Andrea Casiraghi, que anava acompanyat la seva dona Tatiana Santo Domingo i els seus tres fills: Sasha, de 6 anys, Índia, de 3 i el petit, Maximilian, d’un any.

Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo han comparegut també al costat dels seus fills Stefano, de 2 anys, i Francesco, d’un any. Finalment, la filla petita de Carolina, Alejandra de Hannover, ha acudit sola, sense el seu nòvio Ben Sylvester Strautmann.

 

Notícies relacionades

Mentre els més joves ocupaven el balcó de la imponent escalinata de marbre de Carrara, Albert, la seva dona i les seves germanes feien acte de presència al costat de la guàrdia real i totes les autoritats governamentals.

Per a l’ocasió, Charlene, a qui s’ha vist molt seriosa, ha triat un ‘look’ en blanc amb jersei de coll alt, abric i pantalons que ha complementat amb un barret d’ala ampla del mateix to. Per la seva part, la princesa Carolina ha optat per un abric blau cel i un senzill tocat amb malla, que conjuntava perfectament amb el vestit midi negre i el seu clàssic collaret de perles, mentre que la seva germana petita, Estefania, ha destacat amb un sobri vestit negre.