AMOR CARIBENY

Alejandro Sanz s'escapa amb la seva nòvia a la Riviera Maya

El cantant aprofita uns dies de descans de la seva gira per disfrutar del mar amb la seva nova parella

lmmarco50658158 gente alejandro sanz  instagram191030171218

lmmarco50658158 gente alejandro sanz instagram191030171218

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alejandro Sanz ha aprofitat uns dies de descans entre concert i concert de la seva gira per Mèxic per estar tot sol amb el seu nou amor. El cantant i la seva nòvia, l’artista cubana Rachel Valdés, han disfrutat de Tulum, a la Riviera Maya. La parella, molt encaramel·lada, ha sigut portada de la revista ‘Diez minutos’ disfrutant d’aquelles aigües. Ell ha compartit també amb els seus seguidors una foto en una hamaca amb la platja de fons. Aquest dijous 31 el músic té un concert a Veracruz.

Notícies relacionades

El cantant madrileny, de 50 anys, està molt il·lusionat amb Rachel Valdés, de qui es va enamorar l’estiu passat. La cubana ja coneix els fills grans del cantant i ha sigut amb ell a la finca que té a Jarandilla de la Vera (Càceres). Rachel Valdés té 30 anys i va estudiar Belles Arts a l’Havana. Està divorciada i té un fill, Max, que viu amb el seu pare a Barcelona. 

El cantant es va separar el juliol passat de Raquel Perera, mare dels seus dos fills petits, Dylan, de 8 anys, i Alma, de 5. Perera continua vivint a Miami i respecte a aquesta nova situació ha assenyalat: «Allà on hi hagi amor sempre ho celebraré».