ARRASA A LES XARXES

El fill 'drag queen' del nou president de l'Argentina

Es diu Estanislao, té 24 anys i el seu nom artístic és Dhzy

lmmarco50625938 ame6883  buenos aires  argentina   27 10 2019   fabiola ya e191028133428

lmmarco50625938 ame6883 buenos aires argentina 27 10 2019 fabiola ya e191028133428 / Fabian Mattiazzi

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alberto Fernández s’ha imposat a Mauricio Macri en les eleccions argentines i amb ell torna el peronisme. Al seu costat, celebrant la victòria, a més de Cristina Fernández de Kirchner, hi havia la futura primera dama, la periodista i actriu Fabiola Yánez, de 38 anys, amb qui Alberto Fernández, de 61 anys, viu en un apartament a River View, un complex a Puerto Madero, a Buenos Aires. I també el seu fill, Estanislao, de 24 anys, fruit de la relació de Fernández amb Marcela Luchetti, de qui es va separar el 2005. Un noi que és ‘drag queen’ professional i que arrasa amb les seves ‘performances’ a les xarxes socials, on té més de 100.000 seguidors. 

Estudiant d’Il·lustració, Estanislao va ser premiat a la seva universitat per un treball titulat ‘El poder del maquillatge’. El seu nom artístic és Dhzy i el fet que el seu pare es presentés a les eleccions és una cosa que li va costar digerir, almenys al principi: «Quan el meu pare m’ho va explicar va ser una galleda d’aigua freda. Em vaig posar a plorar perquè no pensava que ell voldria ser president i tampoc que l’hi proposarien per la figura controvertida que és el meu pare dins del peronisme. No estava al corrent ni ho esperava. El primer que em va passar pel cap va ser ‘aquí s’acaba això per a mi, hauré de cuidar-me’. Si ja em deien coses per fer de ‘drag’ en esdeveniments o fins i tot per anar d’home disfressat i que em vegin com una cosa rara, ara és pitjor. Gràcies a la Fabiola [la nòvia del seu pare] ho vaig començar a veure com una oportunitat perquè totes aquestes problemàtiques es tornin visibles», ha explicat a ‘Pàgina 12’.

Notícies relacionades

Com a bon seguidor de l’anime japonès, el noi sol assistir a festes i esdeveniments en la nit de Buenos Aires disfressat d’algun personatge com a bon ‘cosplayer’ que és. Ara haurà de vèncer el pànic escènic, com ha confessat també a Youtube. «Mai estaré preparat, però és el que em toca. Hi ha gent a qui li toquen pares sobreprotectors i a d’altres ens toquen pares polítics. Em treu la possibilitat de créixer pels meus propis mèrits», assegura. «Ni borratxo me n’aniria a viure a Olivos», referint-se a la residència oficial. 

«Paràsit i marieta»

El noi, molt actiu a Twitter, ha anat enviant missatges d’ànim al seu «vell» durant tota la campanya, però també ha denunciat que rep missatges continus en els quals li diuen «paràsit» i «marieta».  «Això a ‘twitch’ per als que creuen que jo ho passo mega. No em digueu que als tontos ni cabuda i aquestes coses perquè tot bé però missatges així m’arriben CADA DIA. Si tenen complexos que vagin al psicòleg». En un d’aquests missatges també es llegia: «Al teu vell el matarem per delinqüent». A la qual cosa ell respon: «Volen un país millor i ho busquen amb violència i creient que s’ha de matar gent per fer-ho. Són intents de Hitler fallats perquè vosaltres us amagueu en l’anonimat, perquè ni per a això teniu pilotes.» 

Temes:

Argentina