DUEL D'ESTILS

Meghan ¿copia? Letizia

La duquessa de Sussex apareix amb la mateixa faldilla de cuir que Letizia

undefined50573511 gente 25 10 2019 combo de la reina leticia y meghan markle191025164512

undefined50573511 gente 25 10 2019 combo de la reina leticia y meghan markle191025164512

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’han disparat els senyals d’alarma. I és que molts es pregunten si Meghan Markle ha copiat el 'look' a Letizia o ha sigut pura casualitat. La duquessa de Sussex ha presidit aquest divendres una taula rodona sobre igualtat de gènere i inclusió. El que ningú s’esperava és que l’acompanyés el príncep Enric, president de la mateixa associació, que ha volgut recolzar la feina de la seva dona.

No obstant, el més comentat de l’acte, ha sigut la seva faldilla de cuir vermell d’Hugo Boss, la mateixa que Letizia va lluir aquest dijous, un dia abans, durant la seva visita d’Estat a Corea. Es tracta d’un disseny llapis de la coneguda firma alemanya, el model Selrita, el preu de la qual ascendeix a 426 euros.

Es tracta d’una peça de temporada que es pot adquirir a la botiga 'online' de Boss Hugo Boss. «Elegant i confeccionada en pell de be amb una sensació molt suau. Té un tall recte per a una silueta afavoridora», ha assenyalat la companyia.  

Notícies relacionades

No han passat ni 24 hores entre que la Reina la va estrenar i Markle va fer el mateix. Es pot recordar que els mitjans britànics han afirmat en més d’una ocasió que la duquessa de Sussex té com a referent d’estil la dona de Felip VI, tot i que curiosamente va ser l’exactriu la que va lluir primer aquesta mateixa peça, però era en color verd.

Mentre que Letizia va decidir combinar-la amb una brusa blanca de Carolina Herrera New York, Meghan va triar un jersei de punt en to bordeus, amb escot V i màniga francesa.

Temes:

Letizia Ortiz