6 SETMANES FORA DELS FOCUS

Els ducs de Sussex s'agafen un descans

Enric, Meghan i el seu fill, Archie, tenen previst passar Acció de Gràcies, el mes vinent, a Los Angeles amb la mare de l'exactriu

El príncep va manifestar durant el seu viatge a l'Àfrica el seu desig d'abandonar el Regne Unit i instal·lar-se en un altre lloc, com ara Ciutat del Cap

FILE PHOTO: Meghan, Duchess of Sussex, looks at Britain’s Prince Harry during the WellChild Awards pre-Ceremony reception in London, Britain, October 15, 2019. REUTERS/Toby Melville/Pool/File Photo

FILE PHOTO: Meghan, Duchess of Sussex, looks at Britain’s Prince Harry during the WellChild Awards pre-Ceremony reception in London, Britain, October 15, 2019. REUTERS/Toby Melville/Pool/File Photo / Toby Melville (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, s'agafaran un descans familiar, sense compromisos oficials durant sis setmanes, després dels esforços per gestionar la constant atenció mediàtica, segons informa el dominical ‘The Sunday Times’.

El príncep Enric, net de la reina Elisabet II, i Meghan Markle es van casar l’any passat, però des d’aleshores han tingut una relació difícil amb la premsa, que ha tret a la llum els problemes familiars de l’exactriu amb el seu pare, Thomas Markle.

El ‘Sunday Times’ assenyala aquest diumenge que la parella té previst viatjar el mes vinent als Estats Units amb el seu fill, Archie, de cinc mesos, per passar amb la mare de Meghan, Doria Ragland, la celebració del Dia d’Acció de Gràcies a Los Angeles.

Al desembre, els ducs i el seu fill seran a la residència reial de Sandringham, a l’est d’Anglaterra, per passar el Nadal amb la sobirana britànica i la resta de la família reial.

Parella «vulnerable» i «ferida»

El dominical afegeix que el periodista Tom Bradby, de la cadena ITV, va acompanyar els ducs en el seu recent viatge per l’Àfrica, per elaborar un documental sobre ells, i va trobar una parella «vulnerable» i «ferida» arran de l’atenció mediàtica.

El príncep Enric va manifestar en aquest viatge el seu desig d’abandonar el Regne Unit i instal·lar-se en un altre lloc, com ara Ciutat del Cap, si bé aquest canvi podria ser difícil per a ells, afegeix el rotatiu.

Per la seva part, Meghan explica en una entrevista per al documental d’ITV ‘News Harry Meghan: an African Journey’, emès aquest diumenge: «Quan vaig conèixer el meu marit, els meus amics eren molt feliços perquè jo era molt feliç. Però els meus amics britànics em van dir: ‘Estic segur que és genial, però no ho hauries de fer, perquè els tabloides britànics destruiran la teva vida’», explica la duquessa al periodista.

Notícies relacionades

En el programa es pot veure Meghan visiblement emocionada i a punt de plorar mentre explica com ha suportat tanta pressió, sobretot després del naixement d’Archie, que ara té cinc mesos. «Mai vaig pensar que seria fàcil, però vaig pensar que seria just», assegura.

Traslladar-se a Ciutat del Cap

El ‘Sunday Times’ també va revelar fa uns mesos que el palau de Buckingham, residència de la família reial, avaluava la possibilitat que els ducs residissin en algun lloc de l’Àfrica.