CASAMENT BLINDAT

Rafa Nadal i Mery Perelló ja són marit i muller

La cerimònia s'ha celebrat a les 13.00 a sa Fortalesa oficiada per Tomeu Català

Rafa Nadal and Xisca Perelló during their wedding in Mallorca on Saturday, 19 October 2019.

Rafa Nadal and Xisca Perelló during their wedding in Mallorca on Saturday, 19 October 2019. / GSLV/GJL (GTRES)

3
Es llegeix en minuts
C Darder/ L. Duran / M. López / V. Sánchez

Rafa Nadal i Mery Perelló ja són marit i muller. Després de 14 anys de festeig, la parella de manacorins ha pujat avui a l’altar i han dit ‘sí, vull’ davant de familiars i amics a la finca de la Fortalesa en una cerimònia religiosa oficiada pel sacerdot Tomeu Català, fundador de Projecte Home. Així ho publicava aquest dissabte el Diario de Mallorca

Des que es va conèixer la notícia de l’enllaç del tennista amb la seva nòvia, l’expectació ha sigut màxima. Tot i que els nòvios i el seu cercle íntim han procurat portar en secret tot el que té a veure amb la cerimònia, el cert és que a poc a poc s’han pogut conèixer alguns detalls.

El vestit de la nòvia

La dissenyadora Rosa Clará ha sigut l’encarregada de vestir la nòvia, un disseny de línies pures i delicades, amb un cos d’escot caixa i màniga llarga, realitzat en encaix francès, amb inspiració en l’art-déco, compost per motius gràfics i florals, que ha sigut brodat a mà amb micopedreria incrustada. La faldilla, de línia ‘evasé’, està confeccionada en crep de seda natural, igual com el vel de tul.

Mentre que el nòvio ha optat un vestit blau de la firma Brunello Cucinelli. La xef Maca de Castro ha sigut l’encarregada de dissenyar el menú tot i que a l’equip de cuiners també s’hi ha sumat el llosetí Santi Taura. Sophie Kors és l’empresa d’organització de casaments que s’encarrega que tot surti perfecte el dia d’avui. L’empresa, establerta a Barcelona, ha delegat part del seu treball en la firma mallorquina Enesencia.

La picada d’ullet dels amics

Els convidats al casament de Rafa Nadal i Mery Perelló han anat arribant al Port de Pollença al llarg del matí. Els que viuen més allunyats de l’idíl·lic enclavament triat per a la cerimònia han sigut els més matiners. Des de l’Acadèmia han partit una dotzena d’amics i amigues del nòvio i una altra dotzena de la nòvia, així com familiars de tots dos, en minibusos de Roig. Els oncles del tennista, Rafel, Toni i Miquel Àngel i les seves famílies han format part de la comitiva que ha sortit des de Manacor. També Marilén Nadal, la germana bessona de Miquel Àngel Nadal, amb la seva família.

Els amics de Mery Perelló i Rafa Nadal han fet una picada d’ullet als nòvios i s’han posat d’acord per portar la mateixa corbata de llacet. El complement que llueixen és de color lila. Una de les anècdotes de la la jornada ha sigut que el xofer del minibus que ha portat els íntims de la parella fins al casament, és el mateix que fa uns dies, el passat 12 d’octubre, els va guiar durant el comiat de solter que van celebrar a Palma. «Avui és més seriós, avui no ens veuràs en tan mal estat com l’altre dia», ha fet broma un dels amics del tennista amb el conductor.

Els convidats

A l’hotel Illa d’Or, establiment que concentra bona part dels convidats arribats de fora, s’ho han pres amb més calma. Carlos Costa i la seva dona han aprofitat el plàcid matí per fer un tomb abans d’entrar en l’atrafegament de la cerimònia. Ahir a la nit membres de l’equip tècnic de Nadal, com Francisco Roig, Albert i Carles Costa, i tennistes com Feliciano López van sopar a Na Ruixa, un conegut restaurant del Port de Pollença. Va ser una àmplia taula per a una vetllada distesa. Feliciano López ha esmorzat al matí a la cafeteria interior, igual com David Ferrer. Altres, com Carles Costa, han preferit la terrassa exterior amb vista al mar. Una de les últimes en arribar a l’hotel Illa d’Or ha sigut Sandra Gagó, dona de Feliciano López. Amb les presses, se li ha oblidat pagar el taxi i ha hagut de tornar i disculpar-se amb el conductor.

 Carlos Moyá, tennista i entrenador de Rafa Nadal, ha arribat acompanyat de la seva dona, Carolina Cerezuela, a l’aeròdrom militar de Pollença. La dona de Moyá anava espectacular, vestida d’Ana Torres.

  La parella ha sabut pels mitjans allà congregats que els Reis emèrits ja havien entrat i que eren dels últims en incorporar-se a l’esdeveniment. Carlos Moyá ha explicat que el retard obeïa que venien de viatge. Tots dos han assegurat que estaven «molt contents» per aquest casament i els han expressat la seva confiança en què «els anirà bé». «No crec que canviï molt, porten molts anys junts», ha dit Moyá als mitjans concentrats.

Màxima seguretat

L’entorn de l’aeròdrom militar, enclavament des del qual han sortit tots els convidats fins a sa Fortalesa, està protegit amb màximes mesures de seguretat, ja que entre els convidats hi ha els Reis emèrits.  Joan Carles i Sofia han arribat al Port de Pollença i han accedit a la base militar per des d’allà passar a la Fortalesa. Joan Carles, assegut al costat del conductor, ha saludat els allà presents. Als seients posteriors del vehicle viatjava Sofia.

Notícies relacionades

  Des d’ahir a mitja tarda, Rafa Nadal i Mery Perelló estan a sa Fortalesa, on han passat la nit, després d’un sopar amb els membres més pròxims de la família. El tennista va penjar una fotografia a les xarxes socials del seu últim capvespre de solter.

 

Temes:

Rafa Nadal