TRAGÈDIA A HOLLYWOOD

La dona de Ron Ely, l'actor de la sèrie 'Tarzan', mor apunyalada pel seu fill

Després de matar la seva mare, Cameron Ely va ser abatut per la policia a les portes del domicili familiar, a Santa Barbara

zentauroepp50433913 file   this dec  28  1987 file photo shows former    tarzan 191018121508

zentauroepp50433913 file this dec 28 1987 file photo shows former tarzan 191018121508 / Reed Saxon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Valerie Lundeen, la dona de l’actor nord-americà Ron Ely, famós per protagonitzar la popular sèrie ‘Tarzan’ (NBC) en la dècada dels 60, va ser assassinada a punyalades pel seu propi fill, que va ser abatut per quatre agents a casa seva, a Santa Barbara (Califòrnia), tal com ha informat la policia. S’estan investigant els motius de l’homicidi que té commocionat Hollywood.

Després d’una trucada d’emergència dimarts a la nit, els oficials de policia van anar al luxós domicili de la família Ely. Allà van descobrir el cos sense vida i amb «múltiples punyalades» de la que va ser Miss Florida, de 62 anys. El sospitós del crim era Cameron Ely, de 30 anys, el menor dels tres fills del matrimoni, que va ser abatut d’un tret de la policia just després.

«Els agents van registrar la residència i els seus voltants i hi van trobar Cameron Ely», ha explicat l’oficina del xèrif local. «El sospitós era fora de la casa i representava un perill. Com a resposta, els quatre oficials van disparar contra el sospitós amb les armes de servei, i el van ferir mortalment».

Notícies relacionades

No és clar si Ron Ely, de 81 anys, va resultar ferit en la disputa familiar. Va ser portat a l’hospital per precaució, va dir la policia, però en va sortir poc després.

Ron Ely, al costat de Barbara Bouchet i Fernando Lamas, en la sèrie ‘Tarzan’ (NBC).

L’imponent físic (1,93 m d’altura) de Ron Ely el va portar a interpretar Tarzan en la sèrie de Hollywood de la dècada dels 60. També va aparèixer d’altres, com ‘La mujer maravill’ i ‘Superboy’, i en una dotzena de pel·lícules.