A LOS ANGELES

Helen Hunt, hospitalitzada després d'un aparatós accident amb cotxe

El vehicle en què viatjava l'actriu, que anava asseguda als seients posteriors, va quedar bolcat després de rebre un impacte lateral d'un altre automòbil

9659440 59

9659440 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Helen Hunt s’està recuperant del’aparatós accident de trànsit que va patir dimarts passat als carrers de Los Angeles (a la zona de Mid-City). L’estrella de la sèrie ‘Boig per tu’ (’Mad about you’) i guanyadora de l’Oscar per ‘Mejor... imposible’ va haver de ser traslladada a l’hospital després que un altre vehicle topés lateralment amb el cotxe en què viatjava, a la part posterior, i el deixés bolcat al mig de la calçada, segons va informar un portaveu del departament de la policia de la ciutat.

El mateix informant va explicar que la intèrpret, de 56 anys, estava entre el grup de persones que van haver de ser traslladades a un hospital local. Segons l’atestat, cap dels dos vehicles havia comès cap agressió.

Després de ser examinada a l’hospital, Hunt va rebre l’alta a la tarda i es recupera de les contusions a casa.

El web TMZ té el vídeo de la col·lisió, en què es veu el tot camí en què viatjava l’actriu circulant per una intersecció i sent colpejat per un altre vehicle just quan sortia de l’encreuament. En les imatges es veu com el cotxe queda bolcat en meitat de la calçada.

Una carrera plena de premis

Notícies relacionades

A més d’un Oscar a la Millor Actriu, el 1998, Hunt té a les vitrines de casa un Globus d’Or i quatre Emmy. És molt popular pel seu paper de Jamie Stemple Buchman a la comèdia de l’NBC ‘Boig per tu’, que es va emetre del 1992 al 1999. 

Un altre dels seus papers més populars li va arribar amb el film ‘Twister’, el 1996, i la pel·lícula ‘Nàufrag’ (2000), ‘La maledicció de l’escorpí de jade’ (2001). El 2008 va debutar com a directora i guionista amb ‘Cuando ella me encontró’, que va comptar amb Colin Firth, Matthew Broderick i l’escriptor Salman Rushdie entre els actors del repartiment, a més de Hunt.

Temes:

Cine