EN UNA GALA D'AJUDA A PETITS MALALTS

El príncep Enric s'emociona al parlar del seu fill

«Ara com pares, ser aquí per parlar-vos a tots vosaltres toca la fibra del meu cor», assegura

lmmarco50418324 britain s prince harry reacts next to television presenter g191016124325

lmmarco50418324 britain s prince harry reacts next to television presenter g191016124325 / TOBY MELVILLE

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

El príncep Enric no va poder ocultar l’emoció, aquest dimarts, al parlar del seu fill Archie, nascut el 6 de maig. Ha sigut durant el discurs que va pronunciar en una gala, la d’entrega dels premis de la fundació WellChild, que ajuda nens malalts, i en presència de la seva dona Meghan Markle.

Notícies relacionades

«L’any passat quan la meva dona i jo vam assistir a aquesta gala sabíem que estàvem esperant el nostre primer fill. Ningú ho sabia en aquell moment, però nosaltres sí», deia. Va ser llavors quan el duc de Sussex no va poder evitar ensorrar-se. Després de donar-se uns segons per tranquil·litzar-se, va prosseguir: «Recordo prémer la mà de Meghan tan fort durant els premis, tots dos pensant com seria convertir-se en pares algun dia i més encara com seria fer tot el possible per protegir i ajudar el nostre fill, si hagués nascut amb algun desafiament que requerís atenció immediata o s’hagués posat malalt passat el temps. I ara, com a pares, ser aquí per parlar-vos a tots vosaltres toca la fibra del meu cor d’una manera que no podria haver comprès abans de tenir el meu propi fill».

El fill de Diana de Gal·les ha emprès una batalla legal contra dos tabloides britànics per defensar la seva dona. «Vaig perdre la meva mare i ara veig la meva dona ser víctima de les mateixes forces poderoses. He vist el que succeeix quan un ésser estimat es converteix en mercaderia fins al punt que ja no se’ls tracta com a éssers reals», declarava el net d’Isabel II en un comunicat el 2 d’octubre.