RECOLZAMENT FAMILIAR

El fill d'Alejandro Sanz treu un disc

«La meva admiració té forma de persona. El meu fill Alex: música en vena i disc en vol», anuncia el cantant

lmmarco49890170 13 04 2019 el cantant alejandro sanz rep el t tol de fill ad191016183541

lmmarco49890170 13 04 2019 el cantant alejandro sanz rep el t tol de fill ad191016183541 / Eduardo Ruiz - Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«La meva admiració té forma de persona. El meu fill Alex: música en vena i disc en vol». Amb aquestes paraules ha anunciat un orgullós Alejandro Sanz que el seu fill Alexander, de 16 anys, està seguint els seus passos en el món de la música. L’artista ha volgut recolzar el seu fill presentant-lo en les seves xarxes socials.

L’Alexander ha publicat el seu primer disc, ‘SanitY ep’, amb sis cançons compostes per ell, totes en anglès. Per a la portada de l’àlbum, l’Alexander ha triat la mateixa imatge amb què el seu pare ha donat la notícia: una foto en blanc i negre en què Alejandro Sanz, amb la guitarra penjada del seu coll, abraça el seu fill, que porta el seu trombó a la mà. 

Notícies relacionades

El fill de Sanz toca el trombó des de fa anys i fa uns quants mesos el cantant revelava que era un dels integrants de la banda que l’acompanya durant el seu tour #LaGira.

L’Alexander va néixer d’una relació extramatrimonial entre el cantant i la dissenyadora porto-riquenya Valeria Rivera. En aquell temps Alejandro Sanz estava casat amb la model mexicana Jaydy Michel, amb qui va tenir la seva primera filla, la Manuela. No va ser fins al 2006, quan el nen ja tenia 3 anys, quan l’artista va revelar l’existència del seu primer fill home. Sanz, té dos fills més, en Dylan i l’Alma, nascuts del seu matrimoni amb Raquel Perera, de qui es va separar aquest juliol passat.