a una setmana del casament

Rafa Nadal celebra el seu comiat de solter a ritme de reggaeton

El tennista es casarà el pròxim dissabte amb l'economista Mery Perelló

lmmarco49803636 deportes  rafa nadal en su casa de manacor tras vencer en el190927132458

lmmarco49803636 deportes rafa nadal en su casa de manacor tras vencer en el190927132458

2
Es llegeix en minuts
Clàudia Darder

Rafa Nadal i Mery Perelló, que es donaran el ‘sí’ dissabte, 19 d’octubre, a la localitat mallorquina de Pollença, estan disfrutant dels seus últims dies de solteria. Tal com publica ‘El diario de Mallorca’,pertanyent al grup Prensa Ibérica, el tennista va celebrar ahir a Palma amb un grup d’amics el seu comiat de solter, en el qual no van faltar els balls a ritme de reggaeton.

El grup, que formaven entre 10 i 12 homes, va arribar a Palma sobre les 11 del matí per prendre un aperitiu i menjar alguna cosa, ja que el dia seria llarg i s’havien de preparar.

Va ser a partir de les sis de la tarda que va començar la marxa. A aquella hora van arribar a la discoteca Social Club, un establiment situat al Passeig Marítim, davant de Titos, que disposa d’una terrassa amb vista al port de Palma i una piscina. Un dels relacionis públiques del club, Jose Miguel Babon, va penjar una fotografia a Instagram que es va fer amb el tennista. Amb el seu equip del comiat, Rafa Nadal es va dirigir a la zona del reservat, on van passar gran part de la tarda. I de la nit, perquè la festa s’ha allargat fins a la matinada d’avui.

 

Estava tan còmode com a la pista. El tennista, que es casarà dissabte que ve amb Mery Perelló, la seva nòvia de tota la vida a sa Fortalesa, va cridar l’atenció dels presents al local, que s’acostaven a ell constantment per demanar-li fotografies i autògrafs. Amb alguns fins i tot va entaular una conversa exprés, i va assenyalar que aquesta sortida en grup per acomiadar la seva solteria no havia sigut planejada, sinó més aviat improvisada. Tot i que es mostrava relaxat i content (recordem que la festa va arrencar a mig matí), en un moment donat el manacorí es va atabalar i va deixar d’atendre les peticions de fotos i autògrafs dels seus seguidors i es va concentrar en el comiat i els seus amics.

Notícies relacionades

L’esportista es divertia amb els seus amics, que entre ball i ball omplien la copa. També es van trobar unes ulleres de plàstic d’un color cridaner i feien broma posant-se-les i jugant-hi. Sense perdre les maneres, Nadal va alliberar el nen que porta dins i es va desarmar de la pressió que comporta la seva vida d’esportista d’elit. I va demostrar també que no només domina la raqueta, ja que té un bon servei de malucs. Vestit per a l’ocasió amb camisa blanca, pantalons clars i sabatilles, Nadal va ballar i va cantar amb energia totes les cançons de reggaeton que van sonar al Social Club.

Tots els membres del grup, inclòs el protagonista, van acabar la nit de dissabte com manen els cànons, sobretot quan es tracta de comiats de solter: passada la mitja nit. A una setmana de donar-se el sí amb Mery, Nadal va passar un dia complet amb els seus millors amics, divertint-se com nens (amb targetes de crèdit). Va ser ahir, a ritme de reggaeton, la millor avantsala del seu casament.

Temes:

Rafa Nadal