A POCS MESOS DEL NAIXEMENT DE LA SEVA FILLA

Toñi Moreno trenca amb Rosana

Pel que sembla, la ruptura es deu al fet que la cantant canària no ha volgut fer un pas més en la seva relació

undefined50315186 gente combo to i moreno y rosana191009135345

undefined50315186 gente combo to i moreno y rosana191009135345

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de mesos de felicitat al veure complert el seu somni de convertir-se en mare d’una nena a la qual anomenarà Lola i que està previst que neixi a començaments de gener, l’alegria de la presentadora Toñi Moreno s’ha vist truncada per una trista notícia. 

La conductora de ’Mujeres, hombres y viceversa’ i la cantant Rosana Arbelo, que segons totes les llengües feia un any i mig que estaven juntes, han posat punt final a la seva relació, segons ’Lecturas’. Pel que sembla, la ruptura es deu al fet que l’artista canària no ha volgut fer un pas més en la seva relació, i la cantautora no ha respost a les expectatives de Moreno.

Malgrat tot, la revista assegura que l’andalusa ha volgut afrontar la seva maternitat en solitari. Moreno va començar el seu desitjat embaràs als 46 anys amb la il·lusió de tenir la parella al seu costat, però ara que està embarassada de cinc mesos, haurà d’afrontar d’una altra manera la recta final, subratlla la publicació.

Sens dubte, una delicada situació que no ha acabat gens bé entre elles en el moment més delicat per a la vida de la presentadora d’’Aquellos Maravillosos Años’  (Telemadrid). El setmanari destaca que després de trencar, la parella s’ha enviat missatges xifrats a les xarxes. «En un silenci caben totes les paraules, per això no et dic res», ha escrit Rosana, de 55 anys. 

Declaració davant de les càmeres

Notícies relacionades

La periodista i la cantant, que es van conèixer al plató de ’Viva la vida’, el gener del 2018, passen per una situació inimaginable mesos enrere, ja que recentment i davant de les càmeres d’ 'Un año de tu vida' de Canal Sur, es van declarar l’amor que existia entre elles: «Ets imprescindible per a la meva vida», va declarar Moreno.  «Saps que ets corresposta. I et donaré una mala notícia, no em fas fora ni amb aigua calenta», va contestar la intèrpret d’’A fuego lento’. 

No és una bona setmana per a Moreno que també ha rebut la mala notícia de la mort de Luis Martínez, realitzador a Canal Sur. «Avui a Canal Sur tots estem destrossats. Un maleït accident de trànsit ens ha arrencat de soca-rel una de les persones més meravelloses que treballen a Canal Sur Màlaga» comença la presentadora. «Luis Martínez era més que el millor realitzador del món... era un germà quan ho necessitaves. Conciliador, afectuós, professional, amic, treballador... no puc parar de plorar. Et trobarem a faltar, amic» va escriure en el seu compte d’Instagram..

Temes:

Rosana