estrella amb problemes

Miley Cyrus, ingressada d'urgència a l'hospital

La cantant s'està recuperant d'una amigdalitis

miley

miley

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Miley Cyrus no està passant una bona ratxa. Després del seu sonat divorci de Liam Hemsworth, de trencar una nova relació amb la ‘influencer’ Kaitlynn Carter i del seu enuig demanant respecte i llibertat sobre la seva vida personal, ara ha sigut ingressada a l’hospital. Ha sigut la mateixa cantant la que ha publicat unes fotos ajaguda a la llitera, amb una camisa de dormir hospitalària i una d’intravenosa al braç. Tot i que l’artista no ha confirmat quin és el seu problema de salut, els mitjans nord-americans apunten que pateix amigdalitis.

Les imatges que l’exestrella Disney ha anat publicant en els seus ‘stories’ d’Instagram han servit per constatar les visites que està rebent la cantant, que estan fent el seu ingrés hospitalari més suportable. Entre les quals, la seva mare i el seu nou amor, Cody Simpson, que s’ha presentat amb un ram de roses i amb la seva guitarra per cantar a la seva parella una cançó composta expressament per a ella.

Ajuda de la mare

Notícies relacionades

«¡Intent posar-me bé al més aviat possible per arribar a Gorillapalooza amb The Ellen Show, Portia De Rossi i Bruno Mars aquest cap de semana! ¡Envieu-me bones vibracions! Espero que els déus i estrelles del rock m’enviïn un impuls de murrieria i m’ajudin a enviar d’un cop de peu aquesta merda a les escombraries d’on pertany», ha escrit l’artista, fent referència a l’esdeveniment que se celebrarà aquest cap de setmana a Hollywood per recaptar fons per a la conservació global de les espècies en perill d’extinció.

En altres publicacions, Miley apareix amb la seva mare, que li ha rentat els cabells i li ha fet uns canvis a la camisa de dormir de l’hospital: li ha tallat les mànigues i el coll per transformar-lo en un pijama de tirants. «Gràcies, mama, per ajudar que aquesta petita malalta faci més bona pinta rentant-me els cabells. ¡La meva mare és la millor!», ha escrit.

Temes:

Miley Cyrus