DURES MEMÒRIES

Demi Moore va ser violada als 15 anys

Ho explica en la seva biografia, 'Inside out', que es posen avui a la venda als Estats Units

lmmarco49927885 hollywood  california   september 18  demi moore attends the190924164456

lmmarco49927885 hollywood california september 18 demi moore attends the190924164456 / Alberto E Rodriguez

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si esperaven unes memòries edulcorades, busquin un altre llibre. Perquè Demi Moore sembla que no s’ha guardat res en la seva biografia. L’actriu, de 56 anys, ha saldat comptes amb el passat i a ‘Inside out’, que es posa a la venda aquest dimarts als Estats Units, confessa que va ser violada als 15 anys per un home que va pagar 500 dòlars a la seva mare. També repassa una difícil infància, els seus problemes amb les drogues i l’alcohol.

La mateixa actriu ha anat desgranant en diverses entrevistes el que exposa en el llibre, en el qual ha estat treballant durant dos anys. Una de les confessions més impactants la va explicar en el programa ‘Good morning America’, on va dir que un home la va violar quan tenia tan sols 15 anys. Va ser la seva mare, Virginia King, que en aquell moment era alcohòlica, la que va rebre 500 dòlars de l’home. Tot i que va confessar que no creu que la seva mare la prostituís. «En el més profund del meu cor, crec que no. No crec que fos una transacció directa, tot i que ella li va donar permís a fer-ho...i em va posar en una situació perillosa». 

A més d’un pare absent, Moore va haver de sobreviure al llarg historial d’arrestos de la seva mare per conduir èbria i a diversos intents de suïcidi. «Recordo utilitzar els meus dits, els meus petits dits de nena, per treure-li de la boca les pastilles que estava intentant prendre». L’actriu explica que en la seva adolescència la seva mare la portava a bars a fi de cridar l’atenció dels homes.

Després d’un període de fotos pujades de to li va arribar la seva oportunitat amb la sèrie ‘Hospital General’ amb 19 anys; també van arribar l’alcohol i les drogues. «Durant anys vaig estar en espiral, en un camí de veritable autodestrucció». I tot en paral·lel a una sèrie de pel·lícules que van fer d’ella una de les actrius millor pagades dels 80, gràcies a èxits com ‘Ghost’, ‘Alguns homes bons’, ‘Una proposició indecent’ i ’Assetjament’. 

Avortament i ruptura

Notícies relacionades

El seu divorci el novembre del 2011 amb l’actor i productor Ashton Kutcher, després de vuit anys junts, va ser un altre cop per a Demi Moore. La pèrdua de la filla que esperaven amb sis mesos d’embaràs, que s’havia de dir Chaplin Ray, va ser devastadora per a la parella. Ella havia tornat a beure i es culpava de l’avortament. Kutcher, 16 anys més jove que ella, li va proposar avivar el seu matrimoni fent trios i ella hi va accedir. «Volia mostrar-li com de genial i divertida podia ser», diu l’actriu. Però va ser precisament això el que li va costar el seu matrimoni: «A causa que havíem portat un tercer a la nostra relació, les línies s’havien difuminat i, fins a cert punt, va justificar el que havia fet».

Després de la separació, Moore va haver de tornar a ser ingressada per una sobredosi. «M’estava enfonsant. Ja no tenia carrera. Ni una relació». Tot i que amb alts i baixos, el matrimoni que salva és el que va viure amb Bruce Willis. Amb ell va estar casada 13 anys i va tenir tres filles (Rumer, de 30 anys; Scout, de 27, i Tallulah, de 25). Tot i que es van separar l’any 2000 mantenen una bona relació.

Temes:

Demi Moore