06 juny 2020

Anar al contingut

PROBLEMA INTESTINAL

Cayetano Martínez de Irujo, operat d'urgència

La presentació de les memòries del fill de la duquessa d'Alba queda posposada

El Periódico

Cayetano Martínez de Irujo, operat d'urgència

EUROPA PRESS

Cayetano Martínez de Irujo ha hagut de ser operat d’urgència a causa d’una obstrucció intestinal. Així ho ha comunicat la seva editorial, La Esfera de los Libros, que ha explicat que la intervenció va tenir lloc ahir dimecres a Madrid i que, atesa la situació, el duc d’Arjona s’ha vist obligat a cancel·lar la presentació del seu esperat llibre de memòries, ‘De Cayetana a Cayetano’, que s’anava a celebrar a Madrid dilluns vinent.

Martínez de Irujo, de 56 anys, el cinquè dels sis fills de la duquessa d’Alba, va haver de ser operat d’urgència dimecres a la nit a la Clínica de la Luz de Madrid pel doctor Enrique Moreno, que el tracta habitualment. Aquest dijous ja ha passat a planta. El novembre de 2014 ja va ser hospitalitzat a la Clínica Santa Isabel de Sevilla a causa de la mateixa malaltia.

El dilluns 23 era una data esperada per a Cayetano Martínez de Irujo. Les seves memòries, en les quals reconeixia la seva addicció a la cocaïna en el passat, han generat molta expectació i han causat cert malestar entre el seu entorn. Cap dels seus germans va acudir fa unes setmanes a la posada de llarg dels seus dos fills, els bessons Luis i Amina, celebrada a Sant Sebastià.